Nattjobb

On March 4, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Det är riktigt drygt att vi har gjort slut på veden. Det märks att denna vinter har krävt betydligt mer eldning i husen än vad föregående vinter gjorde. Vi har inte känt något behov av att köpa ny ved, men följden är att vi har det ganska kallt här inne. Jag som är en lättfrusen själ tycker extra mycket om att krypa ner under duntäcket eller ha en filt om mig. Tänk när vi har sommar, sol och värme igen! Då kan vi alla tänka tillbaka på den här tiden, all jäkla snö och känna glädje över att vi tagit oss igenom en hård vinter :)

Anders har precis åkt iväg för att jobba natt inatt. De ska göra ett ventilationsjobb inne på en restaurang i Uppsala och han kommer inte hem förrän vid 02.00-03.00 ungefär. Jag tycker det kan vara ganska jobbigt att försöka somna utan honom. Vet jag att han inte kommer hem förrän dagen efter, då brukar det vara lättare. Men när han kommer hem “miss i nassen”, då är det svårare. Om inte annat är jag glad över att ha en vakthund som vaktar mig, då känner jag mig trygg! Och för att inte tala om vaktkatten förstås… hehe…

Godnatt!

 

Hårlöfte

On March 4, 2010, in Skönhet&Hälsa, by Supermadde

Jag var ju och klippte mig hos Ohlssons Frisörer för några veckor sen. I och med att mitt hår var i ett sånt dåligt skick när jag kom dit så lovade jag mig själv att efter den dagen ta hand om mitt hår mycket bättre. Jag har ju problemet att jag tappar väldigt mycket hår. Jag vet inte om det beror på att jag försöker att borsta håret så lite som möjligt (har hört att borstar sliter så mycket) och att jag sedan försöker tvätta det ca 2 gånger i veckan.

Nu har jag iallafall köpt hem sånna här Silica tabletter som jag tar 2tbl morgon och kväll. Frisören sa att det kan ta någon/några månader tills man ser skillnad, så det är bara att knapra på :) Sen har jag köpt TREsemmés schampoo och balsam och har en kräm som jag ska ha i håret när det är handdukstorkat. Jag måste föna håret för att krämen ska aktiveras och jag känner mig riktigt pysslig när jag gör det :) Hår och skor har alltid varit mina akilleshälar när det gäller “skönhet”.. sånt som jag lägger väldigt lite pengar på.

Men nu ska jag verkligen kämpa för att se vart detta kan leda. Och jag har lovat mig själv att jag ska klippa mig om ca 3 månader, inte vänta i 9-10 månader.. hihi.. Keep going strong!

Dessa hårprodukter drömmer jag för tillfället om:

www.obhnordica.se

 

Garage till elopeden

On March 4, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Nu har jag precis fått hem ett garage som jag ska ha elopeden i. Den klarar ju inte mer än typ 5 grader (så vi ska inte tala om vad denna vinter har gjort mot den) och måste alltså stå i isolerat förråd. Det förråd vi har utomhus är ju tyvärr inte isolerat, så då fick jag ett sånt här specifikt garage istället. Riktigt fint var det faktiskt! Jag ska ta kort på det sen så får ni se :)

Anders kom hem från jobbet för att hjälpa till när de skulle lasta ur garaget mm. Så nu tänkte vi lägga oss och titta på Luftslottet som sprängdes. Vi orkade inte göra det igår :)

Vi är sååå glada och tacksamma över att ha lite medvind i livet! Denna dag ska vi minnas länge!! :)

 

Lycklig

On March 4, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Just nu är jag lycklig!!!!

En stor sten har ramlat från mitt bröst och äntligen har ljuset i tunneln visat sig vara något fantastiskt!!!

 

Mysmorgon

On March 4, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Jahapp, då har jag fått svar från one.com att mina gamla inlägg som jag skrev innan jag flyttade hit till WordPress, inte går att överföra hit. *suck* Så jag får börja om igen, tredje gången gillt. Däremot ska jag kolla om det går att flytta alla mina inlägg från min gamla Hankyblogg. Who knows, det kanske går, så håll tummarna! :)

Just nu ligger jag i sängen och myser med Chillin. Vilken lyx det är att ha bärbar dator och kunna ligga i sängen samtidigt som man surfar runt på internetvågorna. Det finns väl inga tangentbord som är så sköna att skriva med som de på bärbara datorer.

Jag var ju och föreläste igår på Lundellska skolan och det gick strålande. Det var ett tjejgäng vilket var jättekul, det blev en hel del frågor och andra diskussioner vilket var jättekul. Några av tjejerna stannade kvar efter föreläsningen och pratade. Bla var det en tjej som sa att de ska springa “En mil för Madde” i vår. Så söta!! I Uppsala finns det något som heter Vårruset som går på våren, och då sa de att de skulle springa för mig. :) Att kunna få förmånen i livet att påverka någon annan människa till det bättre, det är riktigt värdefullt.

Det drog ut på tiden från föreläsningen och jag skulle hämta bilen på verkstaden direkt efter. Och det var så sjukt mycket bilar på Kungsängsleden, så jag kom typ 5 minuter efter att lånebilsstället hade stängt. Och så det det kö till verkstadskillarna. Och tror ni inte jag tog fel kölapp, så det hann komma tre personer som tog rätt kölapp innan jag kom på det, så jag fick vänta ännu längre. Suck!

Vi var iväg  på ett äventyr igår som jag hoppas kunna bli riktigt givande och vi går en spännande framtid till mötes. :)