Dagens lärdom

On March 7, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Att få skratta så man börjar gråta

motar bort även de dummaste tankarna . . .

 

Härliga hästar

On March 7, 2010, in Allmänt, Uncategorized, by Supermadde

Åhhh, jag har haft en helt underbar dag tillsammans med Stina, Casko, Smithie, Nalle och Cirigonzales!
(Det tycker nog Cira också, som har fått döda fem små möss i stallet)

Jag körde Nalleexpressen idag och Stina red prinsessan. Innan vi begav oss tänkte jag att jag nog skulle klara mig från avramlingar. Haha, ack så fel jag hade :) När vi kom in i skogen var det bara en liten liten stig som var bra att gå på och med andra ord: hundpulkan för stor. Detta innebar att det blev höga kantringar och pareringar och för mig som har halva sidan lite si sådär, när det gäller att skjuta ifrån – var det ett ordentligt äventyr. Det var tur att Stina och Smithie red bakom oss, för annars hade de missat allt det roliga :)

Stina tyckte att de roligaste stunderna var precis innan jag gled av pulkan, när jag krampande försökte hålla mig kvar. Haha.. och snön är så djup så det är inte lätt att komma upp igen. Ja, ni förstår säkert.. Idag har jag fått 10 extra år att leva!!

Cira och Casko har busat som aldrig förr och även hästarna var jättebusiga. Nalle försökte sig på att ta hundarna ibland och rejsade ifatt dem och hundarna svarade med att springa med. På fältet hem gasade Stina och Smithie rejält och hundarna fick sig en gedigen springomgång.. Haha.. De kommer somna ovaggat inatt :)

Tack för en underbar dag! (tur att det bara är 5 dagar emellan tills nästa gång) :)