Kloka ord

On March 14, 2010, in Tänkvärt, by Supermadde

De människor som fått ur det mesta av livet

är inte de som levt ett helt sekel 

- utan de som levt varje minut…

 

Härlig helg till ända

On March 14, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Jag har haft en underbar helg! Sol, relativt “varmt” (allt över -0 är varmt nuförtiden) och i sällskap med underbar pojkvän, hund, katt, vänner och hästar. Så en helg ska vara :)

Jag och Stina hade det jättetrevligt i stallet igår. Cira däremot blev lite snuvad på konfekten då varken Casko var där eller några möss att döda. Casko begav sig istället till Åre under gårdagen till hans fjällstuga så det  gick nog ingen nöd på honom :) Jag och Nalle lyckades anordna tre avramlingar under turen. Jag har verkligen fått en ökad förståelse för de som kör 4 – 6 spann med sina hästar. Att vara kusk är verkligen inte att bara styra och tro att allt är lugnt, framförallt inte för de som är “groomer” heller. Jag skämtade med Stina och sa att det krävs 100 avramlingar som kusk för att bli riktigt bra. Då skrattade hon och sa att hon aldrig har ramlat av när hon kör häst. Jahapp, tack för den sa jag och skrattade :) Nalle och Smithie var pigga, framförallt Nalle. Smithie kändes väldigt spänd sa Stina och det såg verkligen ut så också. Hon var laddad ända från det vi gick ifrån stallplanen.

Stina är så go, hon ringde mig innan jag kom till stallet och frågade vart jag var någonstans. Det var så otroligt halt (snarare isbana) precis utanför lösdriften till kossorna så hon kom ut med sina “icers” (isdubbar som täcker hela skorna, skitbra att gå med när det är halt) som jag fick låna. Det uppskattades mycket att hon tänkte på det :)

Igår var det ju finalen i Melodifestivalen och kvällen till ära tillbringade vi hemma hos Blomman och Rax. Vi åt tacos i stora lass och bara njöt av god mat, trevligt sällskap och härlig musik. Jag måste säga att jag hejjade på Salem Al Fakir och Anna Bergendahl, så det var roligt att en av mina personliga favoriter vann. Sen vet jag inte hur det kommer gå för Anna i stora tävlingen, men jag tror många kan fängslas av hennes röst. Nåväl, å andra sidan har vi skickat både Charlotte och Marlena m.fl med svängigare låtar – utan vinst.

Hur tror ni det går för Anna? Vem var din favorit?