Härlig kväll och vackra töser

On March 18, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Hej på er!

Jag kom hem för en halvtimme sen, hann pussa Anders godnatt innan han somnade in alldeles för mycket, pussa Cira godnatt och släppte ut Chilli. Hon hade tydligen hållt på och latjat med en mus här ute på tomten och då hade Anders av bamhärtighetsskäl bussat Cira på musen. Hon dödar den iallafall på en gång! Sen kommer Chilli och ja… fixar resten.. *usch och fy* Men samtidigt är det skönt att tjejerna verkligen “gör sitt jobb” … haha

Jag har haft en supermysig kväll med brudarna. Utan att verka skrytsam så vill jag säga att de blev TOKFINA. Jag fattar inte att det är jag som gör det… Vi gjorde ett öga på ett sätt och det andra på ett annat sätt, så de skulle få känna sig för vilket de fastnade för mm. Veronica är en underbart rolig tjej och huslig, hon hade gjort smarriga (hmm, vad var det Veronica, vit chokladmousse kräm med björnbär?) Hur som helst, supergott var det iallafall! Nu hoppas jag bara att tjejerna känner sig nöjda, i mitten av maj är det dags.

Naturligtvis glömde jag ju min egen kamera i all hast, men Anki knäppte från sin kamera så jag hoppas att hon kan lägga in bilderna snart så jag kan få ta del av dem. Helt sjukt när man ser before-and-after – sån otrolig skillnad!

Min vad värker.. glad i sinnet… ro i kroppen.. lugn i själen :)

Godnatt!

 

Provsminkning

On March 18, 2010, in Skönhet&Hälsa, by Supermadde

Hej på er!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering idag. Jag har bara varit hemma och myst med mina tjejer, tagit det lugnt och längtat tills ikväll. Strax ska jag bege mig hem till Veronica och Håkan och göra en provsminkning på tre vackra töser. Om de törs tar jag med mig kameran och fotar before-after foton :)