Det ska va gott o leva…

On April 3, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Vi har haft en jättemysig kväll hemma hos Kina och Lasse. Johan, Anders bror, var redan där med sin dotter Alva när vi kom. Efter ett tag kom även Lisa, Anders bonussyster, med maken Martin och dottern Meggie. Alla samlade, kul!

Alva och Anton har lekt som tusan och passade på att använda Martin som lekfarbror, vilket han inte misstyckte till. Alla tre sprang runt huset och jagade varandra och barnskratten ekade. Härligt!

Värdparet bjöd på en smörgås med sill, jättegoda köttbullar med citron i (hur gott som helst) och en ägghalva. Till varmrätt blev det lammstek, lax, potatisgratäng och rotfrukter mm och till dessert en mandeltårta med vispgrädde och björnbärssylt (tror jag). Riktigt riktigt gott :)

Anton har somnat som en avlöning i sin säng. Men han höll ut in i det längsta :) Men när ögonlocken var halvvägs öppna, då var det bara att natta sig i sängen. Så himla söt lillkillen! Han är inte alls grinig när han ska somna. En del gånger kommer han och säger “pappa, jag vill gå och lägga mig”. Hur många barn på fyra år gör det?

Nu ska vi ha myskväll resten av påskafton älsklingen och jag!

 

Påskhelg

On April 3, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Hej på er kära läsare

Vad skönt det är att få lite långledigt. Jag jobbar i och för sig två dagar i veckan oftast, så jag har ganska långledigt emellanåt. Men fördelen är ju att min raring är hemma nu också :) Han börjar bli lite bättre, har ju fått Molipect och fruktansvärda Kåvepenin (hate them) så snart ska det väl bli ordning på honom. Finaste lilla Anton är här i helgen och han har tydligen också varit lite krasslig i veckan. Han hostar till lite ibland men annars är han vid gott mod :)

Vi har suttit ute halva förmiddagen och bara njutit av vädret och sen tog vi en promenad ner till sjön för att se hur isen låg. Vattnet kommer nog stå riktigt högt i sommar!

Klockan fyra ska vi iväg på påskmiddag hemma hos svärmor och Lasse. Anders bror och bonussyster kommer också dit idag. Kul med alla samlade! Enda dumma är att hockeyn börjar klockan fyra också. Idag ska ju Djurgården ta hem ännu en vinst mot Linköping (råder inga tvivel om den saken, de var ju överlägsna i förra matchen) :)

Hoppas ni får en fin påskafton!