Premiärtur

On April 4, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Ciris och jag har varit ute på 2010:s första riktiga promenad  med elopeden! Äntligen går det att köra på nästan alla vägar, utan en massa snö. För mig är det svårt att gå alltför långa promenader i dagsläget, till min stora sorg. Men då är elopeden toppen!

Cira har nog längtat lika mycket som mig. Svansen upp och glada ögon hela vägen! På tillbakavägen så släppte jag henne lös och självklart sprang hon i snön på sidan av vägen så snön bara yrde runt hennes tassar. Vi letade en massa snöbollar som matte kastade iväg och som av någon konstig anledning bara försvann i snön när de landade ;) Åtminstone tyckte Cira det… hihi..

Nu ska vi göra oss iordning och sen blir det galej hos Blomman och Rax!

Två glada tjejer efter prommis :)

 

Har ingen rubrik just nu…

On April 4, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Vi har varit och lämnat Anton. Anders mår verkligen skit fortfarande. Nu är det över en vecka sen och han är inte anmärkningsvärt bättre. Inatt somnade vi kring 04- tiden, han låg och hostade konstant hela tiden och jag sa att det börjar bli dags att ringa till sjukhuset. Det är ju fjärde dagen med tabletter och hostmedicin!

Ikväll ska jag åka hem till Blomman och Rax. Tanken var ju att både Anders och jag skulle ha åkt dit, såklart. Men Anders känner att han inte orkar och jag förstår honom. Han behöver vila upp sig ordentligt och bli kvitt både feber och hosta. Framförallt då han ska jobba på tisdag. Men vi får väl se hur det artar sig. Jag har sagt det förr och säger det igen, man ska inte stressa sin egen kropp till att bli frisk. Bättre att vara hemma någon dag extra och verkligen hämta upp energi och bli frisk, än att gå en dag för tidigt och hamna i sjuksängen en vecka till.

Nu har jag äntligen kommit på hur jag ska få in musik här i bloggen. Jättekul! Tycker att bloggen blir lite mer levande då :)

 

Så grymt skön låt

On April 4, 2010, in Musik, by Supermadde

 

Chill – Chilli

On April 4, 2010, in Uncategorized, by Supermadde

Man ska börja dagen med en bra start på dagen. En del hävdar att det är en nyttig frukost som gäller… och vad Chilli anser är en bra start på dagen kan inte demonstreras bättre än följande bilder… :)