Näst sista natten…

On April 22, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Hej på er

Efter en fruktansvärt dålig blogguppdateringen den senaste veckan känner jag att jag iallafall vill skriva av mig lite. Jag har verkligen inte haft någon bloggentusiasm alls den senaste tiden. Det är både för och nackdelar med att ha sitt “eget ställe”. Fördelen när jag hade min gamla blogg var att jag lärde känna människor där och följde några betydligt enklare än nu. Samtidigt så var ju deras bloggverktyg skitdåliga, vilket var den största anledningen till att jag flyttade. Men visst, ibland känns det lite tomt här… men vi får se, vi går ju mot ljusare tider :-)

Har haft en väldigt produktiv vecka vad gäller främst arbete och packning här hemma. Vi kör hela flyttlasset på lördag, så detta är näst sista natten vi sover i detta hus. Jag har inte pratat om det så mycket tidigare, men vi ska hur som helst flytta till en hästgård vilket känns helt sagolikt. Jag kommer ha 3 meter till hästhagen utanför altandörren och det är verkligen en dröm för mig. Jag ser framför mig de dagar jag är ledig, sittandes i solskenet med en kopp kaffe i handen och bara njuter av att titta hur hästarna leker i hagen. Verkligen sinnesro! (Ok, kanske några flugor också…) :-)

I eftermiddags var jag in till stan med Blomman. Vi besökte IKEA, Cervera, Hemtex, Chilli och avslutade på Willys. Jag hittade en del smått och gott, en hörnhylla till badrummet att ha schampoo mm på, en vas, isbrickor, nya glas, en underbar filt (ska knäppa kort på den när vi installerat oss i nya huset, den är fabalous), en ny kattmatsburk till Chilli och en ljuvlig lila temugg till mig :-) Härligt att få shoppa lite!!

Imorgon blir en lugn dag med mina tjejer. Jag håller på och läker ett skavsår för att vara fit for flytt på lördag. Jag hatar skavsår och jag hatar fantomsmärtor!

Var för övrigt in till Akademiska imorse för att träffa en tjej som blivit amputerad och passade på att träffa mina fantastiska gamla lärare på sjukhusskolan. Underbara Gerd och Lasse, vilka eldsjälar! De betydde väldigt mycket för mig under tiden jag var sjuk, Gerd och jag har delat många stunder innanför sjukhusets väggar. Och de flesta lektioner vi skulle ha lyckades jag tydligen prata bort sa hon idag, jag förstår inte hur hon tänker då?!? ;-)

Jag misstänker att det kommer bli lite off på bloggningen nu när det är mycket att stå i. Men så fort vi installerat oss kommer jag med en liten uppdatering :-)

Tills dess, ha det gott!