Njuter av tillvaron (läs. flyttkaos)

On April 25, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Hej på er!

Vi har haft två väldigt intensiva dagar. Det är väl helt sjukt vad man lyckas samla på sig, det tar liksom aldrig slut :-) Nu har vi iallafall lyckats köra hit alla våra saker och det som finns kvar i gamla huset är endast sånt vi ska kasta, vilket känns skönt. Nu är det bara den fantastiska flyttstädningen kvar *längtar, inte*

Första natten var spännande, som vanligt när man sover i nytt hus. Alla nya ljud, lukter, ljus mm… Chilli och Cira verkar ta flytten med ro, där matte och husse är trygga – är dem trygga. Chilli den rackarungen låg som en långgädda på soffan medan grannens katt satt utanför altandörren och jamade. Hon rörde inte en tass, haha! Nu hoppas jag bara att det inte blir några slagsmål mm, men det borde väl gå bra när det är en tjej som flyttar in som granne till tre pojkar. *håller tummarna*

Klockan alltför tidigt imorse började Chilli gå omkring och jama i huset. Hon är en riktig nattkatt, men jag ville inte släppa ut henne på ett nytt ställe utan att vi var ute tillsammans med henne, och kunde ha ytterdörren öppen så hon bara kan springa in om hon blir rädd. Hon kloade på sängen en gång och ilsken som ett bi (läs. morgontrött) slänger jag mig över Anders ben och skäller på Chilli. Sen satte den berömda “stirrtävlingen” igång som Anders så fint kallar det.. haha.. efter typ en timme så somnade både vi och Chilli..
Någon förresten som har bra förslag på fyspray/doft att spraya på soffa och säng som katten inte tycker om? Alla svar mottas med glädje :-)

Ont i ryggen, glad i själen och med en underbar tillförsikt för framtiden ska jag alldeles strax lägga mig i sängen. Redan nu längtar jag tills imorgon då jag kan äta frukost och titta på hästarna i hagen!

Godnatt :-)