Njuter av livet

On May 4, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Hej på er!

Jag har haft en underbar dag på gården idag. Lilla stoet börjar bli lite mer intresserad av omgivningen, dock med väldigt försiktiga och stapplande ben. Hon är så otroligt söt! Hennes mor håller ständigt ett vakande öga på henne och det känns otroligt skönt att ha tillåtelse av henne att komma hennes dotter så nära.

Imorse när jag gick ut så kände jag verkligen att “det här är livet”! Lyckan över att bara steppa ut genom dörren och se hästarna i hagen och se min finaste Cirigonzales springa som ett vettvilling. Vi har verkligen hamnat rätt!

Imorgon händer något mer underbart, jag ska åka till stallet och träffa älskade Smithie igen (och Stina, och Casko och Nalle) :-) Det är två veckor sen, i och med flytten, så det känns alldeles kalas att åka dit. Så nu håller vi tummarna för sol och blå himmel!

På lördag åker min kära sambo till Turkiet med jobbet. Jobbigt va? Vilken dryg chef som bjuder en på resa en gång om året. För er som följde min blogg www.hanky.se/mizzchikara kanske minns att de åkte till New York förra året? Nåväl, jag är inte avis *bara lite*, men hoppas på värme och vackert väder så jag och tjejerna kan njuta av tillvaron här hemma!