Min nya favoritblomma

On May 8, 2010, in Allmänt, by Supermadde

I och med att vi har tavlor i sovrummet med motiv på orkidéer, så kändes det naturligt att ha en levande orkidé i sovrummet för att “matcha” :-) Och för mig som ibland tappar mina gröna fingrar, är det ju toppen att jag inte behöver vattna henne så ofta :-)

Titta så vacker hon är, min nya favoritblomma!

 

Lördagsmys

On May 8, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Regnet som har utlovats i helgen har ännu inte dykt upp, men det känns väldigt burrigt och blåsigt ute. Jag och Cira skulle lämna lite sopor och när vi kom hem var jag alldeles frusen om fingrarna. Betyder det att jag ska ha vantar på mig i eftermiddag? Suck… när kommer värmen? Jag vill helt seriöst inte ha vinter på flera år, denna vinter har varit alldeles för tung!

Anders åkte imorse vid halv tio och kring tvåtiden i eftermiddag går flyget. Hoppas de får bra väder så han kommer hem alldeles sommarfräsch och fin! :)
Chilli den lilla skrabban har varit ute sen igår kväll och har fortfarande inte kommit in. Jag behöver väl inte säga fler gånger att hon älskar att bo här? :-) När vi var ut på en kvällsprommis med Cira i torsdags, då följde Chilli med hela vägen. Jag tycker det är jätteroligt, har aldrig haft en katt som varit på det viset. Mattes mystjej!

Klockan fem i eftermiddag ska jag träffa Stina, Casko, Smithie och Nalle, det ser jag verkligen fram emot. Jag ska ta med mig kameran och försöka komma ihåg att ta lite foton. Jag misstänker att vi kommer att duscha hästarna idag, så då kan Cira och Casko ränna runt på tomten bäst de vill :-)
Innan jag åker till stallet ska jag åka och hämta min nya Iphone, det ser jag fram emot! :-) Då vet ni vad jag gör ikväll, fipplar med den och lär mig alla funktioner mm. Hihi… Jag tror att jag kommer kunna blogga via den också, vilket innebär mer fotobloggningar och lite mer uppdateringar.

Det känns fantastiskt att bo här på gården. I onsdags slog jag inte på datorn en enda gång! I gamla huset var det bara huset och trädgården och jag som inte har gröna fingrar och gillar att hålla på i rabatter, ja då var det ganska tråkigt de dagar jag var hemma. Och man orkar inte åka iväg hela tiden (eller har råd heller i dessa bensinprisdagar). Men här finns alltid något att göra och det känns enormt skönt.

Funderar på att lägga mig och läsa min bok en stund. I am wanted. Har ni läst den? :-)