Bag Lady

On May 27, 2010, in Allmänt, Uncategorized, by Supermadde

Jag hittade ett fantastiskt fint armband från märket Bag Lady när vi var på kryssningen förra helgen. Smycken kan man aldrig få för mycket av :-)

 

Allt som händer har en mening

On May 27, 2010, in Mina tankar, by Supermadde

Igår pratade jag och T ganska mycket om livet och om allt som man är med om. När det gäller alla negativa saker frågar man sig oftast VARFÖR, varför just mig?? Osv.. Osv…

Om jag tittar tillbaka på mitt liv och allt det negativa som har hänt, så finns det inte en enda sak som har hänt som det inte kommit något gott utav.

Jag brukar säga att vi människor som får mycket av det “negativa” i livet, får möjligheten att växa som människor och bli rikare som personer – om vi vara vågar rida ut stormen och ha ett öppet sinne att se nya möjligheter.
Sen är det ju så att det i land tar tid – innan man förstår varför det eller det hände. Men när man väl förstår det kan man ibland tom känna tacksamhet.

Framförallt dessa nya möjligheter som öppnar sig, alla lärdomar vi får av det vi varit med om, djupare värderingar mm.

I slutet av dagen är vi tvungna att stänga vissa dörrar, för att dörren som står på glänt till framtiden ska kunna öppnas…

 

Mysstusse

On May 27, 2010, in Uncategorized, by Supermadde

Jag sitter ute och blickar ut över nejderna medan jag njuter av solen. Stusse kom och la sig i mitt knä, han ville mysa han också :-)
Så nu sitter vi här (han ligger dock) och myser tillsammans. Han är en rackare på att prata Stusseboy, riktigt kul :-)