Madde sadist

On May 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde

För er som följt min blogg ett tag vet ju att jag är känd för att vara lite sadistisk. Allt ifrån att elda upp vingarna på getingar, till att dra ur gadden med en pincett etc. Idag har jag startat ett litet sadist-projekt.

Chilli hade en fästing som satt på henne och som Anders tog bort. Jag brukar ju vilja elda upp dem men idag stängde jag in det lilla äcklet i enliten förslutningspåse. Syftet är kort och gott – låta den jäkeln självdö och se hur lång tid det tar :-)
Spännande eller hur? ;-)

Det finns nog en liten sadist i oss alla!

Nehepp, nu ska jag försöka Nanna. Senast kl sju avgår jag imorgon mot Börje för att vara speaker på en dressyrtävling. Stina ska också vara där och det ska bli jättekul att träffa henne :-)

Jag har fått en jättegod(dröm)karamell och jag längtar till framtiden :-)

 

Fajitas

On May 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Hej på er!

Vi har varit in till stan idag och kollat runt lite. Jag hittade en fin och enkel baströja och ett jättefint armband i form av flera kedjor, riktigt snyggt! Den som säger att man kan få för mycket av det goda vet inte vad den pratar om :-)

Vi åt kyckling fajitas till middag idag och jag okynnesåt lite – så väldigt gott var det :-) Jag har varit så duktig i veckan och någon dag måste man få unna sig lite :-) Har totalt gått ner ca 4 kg och det känns helt fantastiskt!

Var ute och tömkörde Pocahontas på vägen, riktigt roligt. Vi gick förbi hästhagen med många hästar i som blev alldeles exalterade när vi gick förbi. Jag sa till Pontas att hon fick lov att sträcka lite på sig så de andra skulle se så snygg hon är :-)

Nehepp, hopp in i duschen!