Svartskalle….

On June 9, 2010, in Allmänt, by Supermadde

…. är precis vad jag har blivit! :-)

Jag har äntligen fått rumpan ur vagnen och färgat håret svart ikväll. Det känns som att det verkligen är jag! Dock gillar jag det bruna också… så får väl låta detta blekas ut av solen så blir det nog perfekt sen :-)

Idag har jag äntligen rensat ut badrumsskåpet apropå att få rumpan ur vagnen.. Hehe.. Eller, egentligen inte rensat ut, snarare skapat en ordning i det kaos som blev sen vi flyttade hit. Allt har stått provisoriskt och allt mitt smink har legat nedpackat. Men nu äntligen är det fin ordning i skåpet och en fröjd att titta in :-)

Jag longerade Poccas idag. Först skulle vi tömköra lite i ena hagen för den såg ju så slät och fin ut. Haha, tji fick jag! När vi kom in i hagen var det knöggligt och dant överallt (åkermark, vad tänkte jag egentligen?) Så vi gick bort till T:s gräsmatta som vi har fått lov att vara på. Den delen ska ändå bli hästhage inom kort, så då gör det inget att lilla Poccas springer där.

Hon sköter sig riktigt fint och det känns som att vi börjar få en bra kontakt hon och jag. Idag började hon förstå att när spöet är framför henne så ska hon stanna (det har min vän Linda lärt mig, som är linförare). Och vi fick även till galopp idag. Dock är inte underlaget 100 där heller, så någon gång ska vi åka iväg till en ridbana/ridhus istället. Hon verkar ha lättare för vänster galoppen som många hästar verkar ha. I höger varv ville hon ändå galoppera med vänster galopp. Hur ska jag göra för att lära henne galoppera höger galopp? Jättetacksam för tips :-)

Kvart i elva är klockan och jag känner mig färdig. Imorgon blir en härlig dag med familjen och det ser jag verkligen fram emot :-) Jag ska nog passa på att måla naglarna nu innan jag går och lägger mig…

Natti natt!

 

Madde lurar sig själv…

On June 9, 2010, in Skönhet&Hälsa, by Supermadde

För en månad sen köpte jag ett jättefint somrigt linne från H&M. Ett rosa (vad annars) med små söta spetskanter. Det fanns även ett ljusblå linne som såg riktigt fint ut, men jag beslöt att inte förköpa mig. Igår kväll funderade jag och tänkte, ja men jag vill ju ha linnet! Så i förmiddags gick jag in på H&M:s sida och skulle lägga in det i varukorgen och ser till min stora besvikelse att linnet i min storlek är slut och jag vill ABSOLUT INTE köpa ett i större storlek.
Sååå går det när man velar alldeles för länge, då kommer det någon annan och förgyller livet med ett fint linne istället :)

Av en händelse går jag in och tittar på min tidigare beställning som inte har kommit hem till mig ännu, för att se när det ska skickas. Och vad ligger där? Jo det ljusblåa linnet!!! Hahahaha.. Jag har alltså beställt ett sådant linne i MIN storlek utan att jag ens minns det. Hahaha… Ni kan tro att jag blev glad :-) )) (Älskling, linnet kostar bara 79:- ;-) ) Snacka om att lura sig själv ibland.. fast denna gång bara ett roligt lurendrejeri :-)

 

Stegräknare efterlyses!

On June 9, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Är det någon av er som har en stegräknare som bara ligger och skräpar? Jag tar i så fall gärna emot den som lite sponsring :-)

Skriv i kommentarer i så fall :-)

Tack på förhand!

/ Madde

 

Skaka rumpa!!!

On June 9, 2010, in Musik, by Supermadde

Han är såååå grymt härlig!! Sean Banan – Skaka rumpa! Sommar”plågan” 2010 :-)