Att finna glädje i livet

On June 12, 2010, in Mina tankar, by Supermadde

Jag undrar hur det kommer sig att många människor som är med om traumatiska saker alltid säger samma sak: När jag gick igenom det jobbiga fick jag lära mig att värdera livet på ett helt annat sätt än jag gjorde innan.

Idag vid koutsläppet diskuterade vi just detta och att hitta mening med allt som sker. Ibland tror jag att vi underskattar det som livet ger oss och tror att allt bara är svart eller vitt, varför kan det inte vara gult?
Jag tror inte det är en slump att jag fick cancer, tog bort benet och allt annat. Redan nu har jag förstått samband med vissa saker dom har skett i mitt liv. Det är som jag alltid sagt, jobbiga saker i livet gör att vi växer som människor och blir rikare som personer – om vi kan ta till oss det förstås.

En del har sk högre krav på vad glädje i livet är, eller kanske inte just högre krav utan mer ett annat vis att se på glädje. En del finner endast glädje i livet om man har mycket pengar, flashiga saker och en populär vänskapskrets. Andra finner glädje i att se ekorren i trädet som frenetiskt springer upp och ner, eller att sitta och titta ut över en äng och känna sinnesro, eller att bara få hålla den man har kär i hand…

Ja… Olika är vi människor och nu är jag så trött att jag inte orkar skriva mer..

Dagens saknad: min tvärflöjt, Miyasawa 202 E, en dag ska du bli min igen…,

 

Kossglädje!

On June 12, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Jösses vad härligt det var att se kornas glädje när de fick springa ut i sommarhagen idag. De bockade, sparkade bakut och stångades för fullt, lyckoruset gick inte att ta miste på :-)

Dock stod vi tjejer och konstaterade att de måste ha en ö-kupa om de hade haft bh, haha! Jösses så stora spenar de har och vad ont det måste göra när tuttarna slår emot, aj aj aj! :-)

 

Kissebebisar

On June 12, 2010, in Uncategorized, by Supermadde

I den här magen väntar FYRA små kissebebisar på att få komma ut ;-)