Djur… djur… Underbara djur!

On June 23, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Varje gång jag kollar igenom bilderna i min mobil blir jag lika förvånad. 85 % av alla bilder är på Cira, Chilli och andra djur. Haha! Jag vet inte hur många bilder jag har på deras olika sovstilar mm :-)

Chilli i gräset

Cira spanar över nejderna

Busrolette som tycker att min foppatoffla är intressant =)

Min alldeles egna stallhund, Crackin Von Smackin

Chilli som ville följa med ut på resa

En blivande kattmamma

Stusse, mästaren över dregel (kolla högra mungipan)

Zavann, Marinella och Pocahontas

Cash och alla hans hingstkompisar på grönbete

Casino och hans hingstkompis (som by the way är riktigt snygg, hade man varit ett sto så… hehehe)

Förstår ni vad jag menar??? :-)

 

Asti

On June 23, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Vi har varit in till stan och handlat inför midsommarafton. Vi började på Syster Märta där tre flaskor Asti åkte ner (till mig) några krusbärscider och öl. Vi kommer säkerligen åka hem med mycket ändå, men hellre för mycket än för lite :-)

Inne på Willys bråkade sillarna med lite kiwis och annat smått och gott :-) Känns skönt att vi har handlat nu, innan värsta folkstormen imorgon.

Jag köpte en påse bigaråer som jag smaskar på ikväll. Mumsigt värre :-)

 

Chillis lägesrapport

On June 23, 2010, in Uncategorized, by Supermadde

Det kom inga missar inatt, Chilli har varit ute på morgonen och ligger nu på farstukvisten och myser. Inga synbara blödningar idag och vi håller tummarna att det är normalt. Ska försöka ringa tjejernas veterinär idag och fråga.

 

Carisma Design

On June 23, 2010, in Allmänt, Skönhet&Hälsa, by Supermadde

Igår fick jag en ny vän i livet =)

Åhh vad kul det är att livet överraskar en med energigivande och glada människor, framförallt när man minst anar det :-)

Jag hittade en drömklänning till midsommarafton inne på en ny affär på Sysslomansgatan. Affären heter Carisma Design och drivs av Joumana och hennes man. Jag var där inne i nästan två timmar efter mötet med läkaren och vi hade verkligen jättetrevligt. Vilken service och omtanke! Jag fick vara inne i rummet där alla brudklänningar hänger (wow, prinsessdrömmarna väcktes till liv ;-) ) och klänningen var så vacker!

Innan jag åkte därifrån hade vi druckit te tillsammans, fotograferat en hel del och skrattat väldigt mycket. Det är såna här glimtar i livet som verkligen är underbara!

Joumana är en fantastiskt duktig kvinna som är otroligt duktig i sitt arbete, hon ser verkligen ut att brinna för det. På samma sätt som jag när jag lägger makeuper på tjejer, att skapa konst och att skapa magi =)

Hon ska hjälpa mig med att lägga in klänningen till midsommar , så himla snällt. Tack Joumana!

Tack för att jag fått en ny härlig vän i dig och vi ses den 18:e =)

Nu ska jag ta med mig en flaska lättdryck och lägga mig och sola!