Wow!!!!!

On June 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Jag har gått 7 100 steg idag!!!

Dock bara sen ikväll då jag invigde min nya stegräknare som jag fått av Anders kollega Gurkan. :-)

Nadine och jag tog en kvällspromenad sen vi tagit in hästarna och sen Nadine fått bråka med Pontas, men det är en annan historia :-) Vi gick bort till sedvanliga gårdsbutiken och där tänkte vi fortsätta in mot grisbonden, för att länga sträckan. Men en lösspringande hund sabbade våra planer varvid Nadine berättade att hennes gamla mål var huset längre bort. Så vi tog det som mål vi också och gissa vad?
Vi klarade det!! Ja, eller mest jag och stumpen. Nadine går ju ca en mil när hon går, så där ligger vi i lä :-)

Jag har ingen aning om hur lång den sträckan är i km, men känner att jag måste åka samma sträcka imorgon med bilen. Jag håller tummarna för någonstans kring fyra km!

Wow wow wow, om ni bara visste vad glad jag är! Deynkänbs sååååå himla bra! Framförallt när jag även gått en del promenader på jobbet :-) Så totalt kanske jag är uppe i 10 000 redan? ;-)

Nu ska tösen studsa in i duscha!

Godnatt :-)

 

1 timme kvar…

On June 29, 2010, in Allmänt, Ampislivet, by Supermadde

… tills semestern börjar!!! :-)

Jag har varit till OT-center och hämtat mitt ben, skönt! Senare ikväll ska jag bege mig ut på en EFTERLÄNGTAD ppw. Nu är det flera dagar sen jag kunde ut och gå och det känns verkligen i kroppen. När jag väl har vant mig vid detta, då vill jag kunna göra det hela tiden. I den mån kroppen orkar förstås :-)

Lasse hade fixat en ny avgjutning av hylsan och sen även korrigerat framåtkastningen litegrann. Jag har känt att den varit lite “stum”, framförallt när jag velat gå fortare så har den inte riktigt hängt med. Och sen vred han även ut foten litegrann då den pekade inåt. Naturligtvis kom ett litet missljud efter det och Lasse tror att det kan vara pumpen. Jag kunde ha låtit honom fixat det idag, men det skulle ha tagit flera timmar. Det hade vi varken tid för eller ork med. Och jag känner lite såhär, så länge benet funkar så skiter jag i missljuden. Visst, det låter litegrann, men det där benet har jag mest bara hemma på gården och när jag går på mina promenader. Hästarna tar mig för den jag är och alla andra djur, så resten struntar jag i :-)

Efter semestern ska vi ju ändå prova på en ny hylsmodell, så det är ingen större idé att bråka för mycket med denna. Det viktiga är att hylsan är mindre så jag inte tappar den hela tiden och sen att framåtkastningen är lenare och det är den nu =) Toppen!

Nu har Anders köpt hem en pool till oss som ska innehålla 16 000 liter vatten. Tjoohoo! Känns som att allting kommer att flyta i sommar, hehe. Om inte annat tror jag att det blir toppen att kunna bada på “hemmaplan”. Passa på att göra lite mjukgörande övningar mm ifrån vattnet, great!

Bild kommer ikväll (om vi lyckas få ihop den)

 

Morgonpromenad har guld i mun

On June 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Godmorgon på er!

Imorse gick det snabbt och smidigt att ta mig till jobbet, det märks att en del har börjat gått på semester. Skönt! Jag kom ca 10 minuter tidigt, så jag passade på att ta en morgonpromenad runt hela huset. Det tog ca 6 minuter, så det var alldeles perfekt! All motion som blir av, är bra motion =)

I eftermiddag ska jag hämta hem mitt ben som Lasse fick ha kvar över natten. Han har krymt hylsan rejält och nu ska vi testa en annan hylsmodell pga mina svettningar. Så fort det är gassande värme ute så vill jag inte ha benet på mig, för att det blir alldeles för varmt och benet lossnar. Så vi får se vad det ger för något, men det kommer inte bli förrän efter semestern. Så det blir till att ha protesen på svala kvällar och tidiga morgnar :-)

Här kommer en bild på min vackra rottistjej Cira. Som ni alla vet älskar jag henne mer än allt ;-) Kan inte undgått någon, eller? Hon låg utanför hästhagen igår kväll när vi var ner till brudarna, så jag var bara tvungen att fota henne. Passade även på att redigera lite i PS på Iphonen, tycker det blev riktigt bra! :-)

Ha en fin dag så länge! Åtta timmar kvar till semester!!!