Mysstund

On July 1, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Har precis kommit in efteren eldningskväll hos grannen. Jag har en kurrande Chilli i knäet och Cira ligger på golvet nedanför och Anders sover i sängen, det är hans sista jobbardag imorgon och det tycker han ska bli jätteskönt!

Åhh vad jag hoppas att bebisarna kommer snart! Jag tror att Chilli kommer att bli en underbar mamma :-)

Godnatt!

 

Kantareller

On July 1, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Mums vad gott med kantareller!

Jag blev bjuden på lunch/middag hemma hos grannarna, ytterst trevligt. Bara ett gäng girls som sitter och snackar skit, det är livskvalitet det ;-) (förlåt darling, du var ju också med) ;-)

T hade gjort iordning jättegott kött, med en somrig sallad med getost och sedan lite stekt haloumi OCH sist men inte minst, en kantarell”röra”?! Vet inte riktigt vad det var, men HIMMELSKT GOTT!
Tack snälla T för trevligt initiativ och fantastisk mat!

Idag låg jag och tittade på Chillis mage, kissebebisarna rör sig otroligt mycket. Jag tror att de säger till sin mamma att de vill komma ut NU. Och det borde verkligen vara dags när som helst?! Jag hoppas verkligen det, det ska bli så spännande att se vad det är för små krabater där inne i magen, alla fyra ;-)

Ikväll ska N även köra slampan Pontas igen. Igår körde Pontas ner dem i diket och mörsade ner fina skylten vi satt upp för att alla människor ska köra LUGNT förbi gården. Haha.. Pontas riv AB. Får se hur hon är ikväll, något lurigt är det!

 

Lycka!

On July 1, 2010, in Allmänt, Ampislivet, by Supermadde

Igår skrev jag ett inlägg som av någon anledning bara försvunnit. Jättekonstigt!

Hur som helst var det ett historiskt ögonblick igår då Madde och Nadde gick en promenad på 4 km och 6 meter. Ni kan tro att de sista metrarna var värdefulla ;-)

Detta är längdrekord för mig och stumpen vilket känns helt fantastiskt! Nu är det bara 9 km och 994 meter kvar till mitt stora mål, 5 km!!!

Tyvärr en suddig bild, persiennen var nedragen och inget ljus i rummet, men det duger ;-)

Mina favoritträningsbyxor från märket GASP. I love it!
Måste dock fråga Joumana om hon kan hjälpa mig då de spruckit vid fickan…