Kokosnötsolja?

On July 5, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Igår var vi till Märsta på lite äventyr. När grejen vi skulle kolla var färdig passade vi på att strosa runt lite på Eurostop. Dit åkte jag ibland som liten och jag tycker fortfarande att det är lika trevligt.

Anders hittade ett par toksnygga Adidasskor och efter många om och men så blev Anders lite mer som mig :-) Gick på känslan och köpte dem! Bra gjort!

Jag däremot hittade ingenting i klädväg, trots rean. Dock måste jag säga att förra årets rea var betydligt bättre, iallafall i Glada Hudik :-) Jag pratade med Vilda Hilda igår och förhoppningsvis/ troligtvis följer jag med dem upp dit v. 32. Då är det Anders första arbetsvecka, så då är jag där uppe och bara mår gott med min familj :-)

Inne på KICKS hittade jag nytt nagellack, hårsnoddar, kokosnötsolja (äntligen ska jag prova det, hehe) en ny mascara och fyra nya daily exfoliating scrub från DOVE. De ska tyvärr utgå, så nu gick de för halva priset vilket slutade med att jag köpte fyra. Haha!

Varför slutar det alltid så? ;-)

 

Sötnosar

On July 5, 2010, in Uncategorized, by Supermadde

Kolla in sötnosarna :-) Chilli gick iväg till kattlådan vilket var ett gott tecken :-)

 

Chilli har blivit mamma!

On July 5, 2010, in Uncategorized, by Supermadde

Sent igår kväll kom de tillslut, tre små bedårande missebebisar!

Vi har tyvärr inte kunnat se vad det är för kön ännu, Anders tror att det är två töser och en liten kille. De är verkligen hur söta som helst och alla tre är väldigt fint tecknade. Usch, ska vi verkligen sälja dem sen?!

Chilli skötte sig exemplariskt och var så himla duktig. Det tog en liten stund innan hon kom till ro och efter att vi tömt garderoben på alla våra kläder (vår garderob är numera en hög på golvet, hehe), men sen så! Hon ville att jag skulle vara med, iallafall så tolkade vi det så. För jag gick ut ur rummet och då hoppade hon efter mig och mjauade högt och när jag gick efter henne så visade hon mig in i rummet och hoppade in i garderoben igen. Min lilla flicka!

Cira har givetvis varit väldigt nyfiken, framförallt när den första bebisen sett ljuset för första gången och gnydde till. Dock är det “Chillis moment” med sina bebisar nu, och Cira lär hinna lukta/tvätta / busa med dem, så pass att hon hinner tröttna. Haha. Tur att det inte blev sju stycken, nu är det lite lättare att hålla koll på dem =) Hellre tre levande och friska bebisar, än fem stycken med två som dog.

Så nu blev vi helt plötsligt en stor familj här hemma =)