R.I.P Stusse

On July 7, 2010, in Uncategorized, by Supermadde

Igår morse kom T och såg väldigt ledsen ut. Det visade sig att inte bara vi hade sorgens dag, utan hon också. Ena grannkillen kom och berättade att de råkat köra över en katt när de skulle slå hö med traktorerna.
De berättade signalement på kissen och TYVÄRR visade det sig vara Stusse…

Stusse av alla katter!!!

Han var ju såååååå himla go, så himla pratglad fast han inte riktigt kunde jama och så väldans gosig. Varför han?

Vi har ju bara känt honom sen mitten på april men han hann verkligen få en stor plats i mitt hjärta… Finaste Stusse, The Man, The Legend, The one and only, Stusse!

Det enda vi hoppas nu är att han får vara lekfarbror till våra små som dog samma morgon… Och att han lär dem alla hyss han kan!

R.I.P Stusse

 

Stabilt läge…

On July 7, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Hej på er!

Ni får ursäkta den lite sämre blogguppdateringen just nu…

Jag har haft en jättemysig dag tillsammans med Ida. Hon och hennes sambo Ola håller på och renoverar deras kök och det blir verkligen jättefint. Det är ett gammalt hus med gammal inredning, så skillnaden är verkligen radikal. Riktigt kul för dem!

Ida är verkligen en riktig energiboost och jag mår så bra i hennes sällskap. Det är kul att ha någon vän som jag har hållt ihop med i flera år och henne skulle jag verkligen säga är min närmsta vän. Hon är så go! Under v.30 någon gång planerar vi att vi fyra ska åka iväg till Gröna Lund, en riktig pardag… hihi.. Mysigt!

Lillflickan håller sig kvar i livet ännu och det känns så himla skönt. Hon har ätit flera gånger idag och jag håller tummarna för att läget med henne börjar stabiliseras. Det stod på något kattforum att de första två dygnen är de mest kritiska och klockan ca. 00.00 inatt blir hon tre dygn. Så snälla snälla, låt henne leva!!

Vi har nog nästan bestämt oss för att hon ska få stanna kvar här i familjen. Det känns litegrann som meningen :-) Så har ni några mysiga och fina namn som helst börjar på C, får ni gärna lämna dem i kommentarsfältet :-)

Nu ska vi snart gå ner till hästarna och säga hej… :-)

 

2 1/2 dygn

On July 7, 2010, in Uncategorized, by Supermadde

Lillflickan har överlevt natten, sååå himla skönt. Snart går hon in på sitt 2 1/2 dygn och jag hoppas hon blir starkare för varje dag.

Idag ska jag åka hem till finaste Ida och snacka lite skit, det ser jag fram emot :-) Ida är verkligen min bästis!