Härlig kväll

On July 21, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Jag har haft en toppenmysig kväll med Anders och Anton. Det blev ett kvällsdopp efter middagen och då var det lite svalare. Jag gjorde ett berömt Maddedyk ner i vattnet och drog efter Anders som redan var i. Jag är gärna en säl i mitt nästa liv, när jag kommer i vattnet får folk tvinga upp mig :-)

Min kära sambo har bestämt sig för att bli golfnörd igen (och jag måste alltid reta honom för det, hihi) Han hat köpt ett nytt golfset från NIKE och ligger nu i sängen och tittar på golftävlingar. Tjooohoooöööö… Nu är det dags att läsa boken “golfänkan” ;-)
Ähh vi får väl vara en hästnörd och golfnörd :-)

Natti natt

 

Mår som en prinsessa

On July 21, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Cira och jag kom hit vid halv fem tiden och jag blev genast serverad ett glas ros’e av Anders. Mums! Sen blev det bad i Långsjön vilket Cira uppskattade enormt :-)

Nu sitter jag här ute på altanen med ett glas Asti i handen och har fått order att inte göra någonting :-) Lyxigt värre!

Köttet ligger på grillen, färskpotatisen kokar och kvällssolen skiner – underbart! Efter maten blir det kanske ett dopp till och sen står kvällsmys på schemat :-)

 

Fölvisning

On July 21, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Sitter på seminstationen och väntar på att alla brudar ska samlas. Det ska bli fölvisning i slutet av juli så vi ska hjälpa till lite med planeringen. :-)