Tjooohooo

On July 27, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Tack vare Hannah som tipsade om att lägga lakritsmandlarna i kylen, ligger jag nu och tittar på Uggly Betty och bokstavligen frossar i godisarna.
Nu är de sådär snaskigt sega och mumsiga och jag skiter i att det inte är lördag!!!

 

Shopping

On July 27, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Jag älskar verkligen att komma hem från stan med kassar. Det är (bland det bästa som finns) :-) Jag köpte som sagt ett par runningshoes idag, med rejäl fjädring i hälen mm. Jag hittade först ett par skor från Adidas som kostade 699:-, men då blir jag faktiskt lite snål. Jag vet att det säkerligen jämnar ut sig i längden, men till viss del betalar man ju bara för märket och det är det som gör mig snål.

Jag provade ett par gröna runningshoes från Stadiums egna märke och de var riktigt sköna. Så det fick bli dem! De är dock lite gröna i färgen, vilket inte alls är Madde, men ibland måste man prova något nytt!

Sen hittade jag även en sportbh för endast 199kr, vilket är superbilligt för mig. Min förra sportbh köpte jag för 900kr, det var på min 75JJ tid… usch o busch… Helt sjukt! Jag är sååå tacksam att jag har gjort bröstoperationen! Tack Anders att du fick in mig på det spåret :-)

 

Ahlbergs Cafe

On July 27, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Vi har varit inne i Uppsala och shoppat lite. Jag hittade ett par nya träningsskor som verkligen inte är min stil, men de var grymt sköna! Jag blir alltid lika glatt överraskad när jag väljer funktion framför utseende :-)

Visar bilder på dem när vi kommit hem, men här kommer en bild på goda salladen jag åt på Ahlbergs, jag blev bjuden på en avokado för att jag var så söt ;-)

 

Kåt katt

On July 27, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Inatt har Chilli varit sååå himla jobbig! Hon har börjat att löpa igen och det med råge (hon har väl fått smak på det goda livet, hehe) Så inatt har hon gått omkring och mjauat, skrikit och klöst på soffa och säng. Listig är den lilla donnan då hon vet, att om det är något som väcker upp matte så är det just det, it makes her really mad!

Vi försöker in i det sista ha utegångsförbud på den lilla slampan (det satt minst två friare och ylade igår morse utanför sovrumsfönstret) men sånna här nätter är grymt jobbiga! Vi vill ju inte att hon ska ha fler kissebebisar och skulle hon gå ut nu är det en självklarhet att hon blir på smällen :-)

Vilka djur man har….

Morning has broken, hoppas att ni läsare har sovit godare!