Önskelista

On July 29, 2010, in Allmänt, Skönhet&Hälsa, by Supermadde

Anders, du vet att jag älskar dig över allt på jorden? :-)

Du har ju sagt att jag inte ska tvinga dig att köpa presenter till mig.. hihi.. så jag provar med detta istället! Jag har hittat två fantastiskt fina bh:ar på www.evasunderklader.se som jag hoppas att du också tycker är fina. Oooooom du känner att du vill köpa något fint till mig någon gång men inte vet vad, så kanske dessa kan finnas med på tipslistan? Trosor till är inget måste, men ett stort +! Om du köper trosor till så är det stringtrosor jag önskar mig! Puss!

Älskar dig!

// Din Madde

   

Båda bh:arna kostar under 500kr :-)

 

BH- lycka!

On July 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Vet ni kära läsare, jag är sååå lycklig! Jag kan handla bh:ar i vanliga affärer!! (Om man bortser från typ H&M och Gina Tricot förstås som tydligen tror att alla tjejer normalt har 70A eller 70B i storlek) Det är en fantastiskt befriande känsla och gör min bröstoperation ännu mer värdefull!

Idag handlade jag en bh för 199kr!! Det är helt ooootroligt, då kan jag ju köpa en bh varje månad *minst* :-) Det är så fantastiskt att det knappt går att beskriva! Och det bästa av allt sen jag gått ner i vikt, är att även tuttisarna blivit lite mindre. Så nu ligger jag på en 75E (hade 75F efter operationen och 75JJ innan op) och de storlekarna finns på typ Lindex, Twilfit och Kapphal. Och de är inte vanliga “kärringbh:ar heller, utan det finns riktigt snygga!! Wow wow wow säger jag bara, livskvaliteten har ökat radikalt sedan bröstförminskningen och jag ångrar den absolut INTE. En av de bästa sakerna jag gått igenom :-)

Lindex, 199kr

Plagg med små detaljer älskar jag!

 

Modevisning

On July 29, 2010, in Allmänt, Skönhet&Hälsa, by Supermadde

I flera dagar har jag skrattat över stå-upp komikern Jan Bylunds tankar om modevisning. Det roliga med allt han säger är att det är sååååå sant! Varenda gång jag har köpt någonting kommer jag hem och ska visa Anders. “Vet du vad jag köpte den här för?” osv osv osv… och det roliga är att jag tycker att jag har “tjänat” pengar när byxorna bara kostade 75 kr istället för 299 kr. Men jag har ju fortfarande lagt ut 75 kr? :-)

Och varje gång vill jag ha någon form av bekräftelse av Anders. Om han tycker att plagget kommer att passa mig (ytterst viktigt) eller om han tycker att det är ett njaaaa:plagg. Det är ju alltid viktigt att man själv tycker om kläderna, men det är minst lika viktigt att den man har kär tycker att man är fin. :-)

Om ni inte har hört detta förut så bifogar jag den, så får ni också ett gott skratt!

 

En bild säger allt

On July 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde