Biggest Loser

On September 6, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Jag tycker verkligen att det första programmet av Biggest Loser var riktigt inspirerande! Var det någon mer än jag som såg det?

Redan nu undrar jag vem som vinner. Jag tycker den unga killen på 200 kg fick mycket mediatid, kan det vara han?inte för att det kanske styrs så, men roligt att få gissa lite :-)

Jag blir grymt inspirerad av dessa människors vilja att ändra bana i livet, totalt. Där kan man prata om att gå utanför sin comfort zone!

Jag känner redan nu hur taggad jag blir inför mitt egna gympass imorgon efter jobbet. Jag ska köra styrka och köra främst rygg, biceps och mage. Imorgon tänker jag köra tills jag mår illa och lite till ;-) Nejdå, men som PT:n i programmet sa: det ska vara jobbigt, inte bekvämt – då händer ingenting.

Jag har haft en jättemysig och lugn kväll här i Bellas lägenhet. Jag tittade på filmen Remember Me och den hade sannerligen ett oväntat slut :-)

Vi hörs imorgon!

 

Regret

On September 6, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Tyvärr, jag ångrar mig gällande vanilj kesellan med nötter i, det blev alldeles för mycket vanilj för mig.

Men för er som gillar vanilj är det nog toppen ;-)

 

Gott mattips/mellanmålstips

On September 6, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Vanilj kesella med naturella blandade nötter från OLW. Mmmmums!

Tror ni inte jag glömde min mobilladdare i träningsväskan nere i bilen? Jag som precis badat och bara tänkte mysa resten av kvällen…

Jaja, så kan det gå! ;-)

 

Vackra Sthlm

On September 6, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Man får säga vad man vill, men Sthlm är en väldigt vacker stad =) Om inte annat är dess skärgård helt magisk.

Jag hann åka från jobbet, stanna och handla och hem till Bellas lägenhet – på knappt en halvtimme! Där pratar vi vardagslyx ;-)

Nu blir det strax ett varmt bad och sen filmtajm :-)

 

Josh Groban – Remember when it rained

On September 6, 2010, in Musik, by Supermadde

Såååå otroligt vacker låt!

 

 

Remember me

On September 6, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Snart slutar jag jobba och det ska bli jätteskönt! Jag tänkte åka förbi Solna Centrum och köpa med mig en Brämhults blåbärsjuice och en vaniljkesella + naturella cashewnötter att äta ikväll. Mums! :-)

Sen blir det ett varmt bad och sedan filmen “Remember me”. Ikväll börjar ju många spännande program, bla Biggest Loser som jag gärna vill se. Ska bli så kul att följa personerna som är med i programmet, hur deras mentalitet och motivation ändras ju längre in i programmet man kommer =)

Vilka program ser ni fram emot att se i höst?

 

Manic Monday

On September 6, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Godmorgon på er!

Hualigen vad stressad jag var imorse innan jag åkte iväg till jobbet. Cayenne turbo har kommit in i en slyngelfas i livet där hon gärna vill rusa ut i det vilda och helst när matte står och motar henne med kryckorna, då är ju allt ännu roligare. Och den där rackarns lilla katten rusar ju ut naturligtvis och jag känner hur klockan bara tickar iväg. Det är ingen fara att komma någon minut sen till jobbet, men köerna blir så mycket värre ju senare hemifrån jag kommer. Nåväl, efter ett tag kom ju Anders ut och fick ta in katterna och en stressad jag fick åka iväg. Rackarns katt!! :-)

Jag tror ändå att den här dagen kommer bli toppen. Det är ju trots allt måndag, jag har hunnit med min lilla morgonpromenad och jag tänker äta sushi till lunch =)

Ha en underbar måndag så länge!