Energispridare

On September 14, 2010, in Tänkvärt, by Supermadde

Det är helt fantastiskt vad livet kan överraska oss ibland! Idag träffade jag en fantastisk människa som verkligen är en energispridare. Åhh vad jag är alldeles glad i kroppen efter mötet! Och än mer känner jag hur jag verkligen brinner för människors välbefinnande och att kunna hjälpa till.

Snart slutar jag, då sadlar jag om till träningskläder och åker och tränar!! :-)

 

Finaste Sara

On September 14, 2010, in Tänkvärt, by Supermadde

Idag måste ni faktiskt gå och köpa Aftonbladet och framförallt tänka på att ni får med er bilagan hem. För idag är nämligen världens vackraste Sara med i “Ditt Liv”. Sara är en cancerkompis till mig och vi “träffades” då vi båda bloggade på Hanky. Hon kämpar fortfarande mot sin sjukdom varenda dag och jag hoppas verkligen att hon en dag kommer att stå som segrare. Viljan försätter berg… och är det något hon har så är det vilja!

“Hade jag vetat då att det var mina sista minuter utan jobbiga tankar skulle jag ha tagit vara på dem bättre.”

“Även om jag har diagnosen jag har så lever alla under samma lag, vi ska alla dö förr eller senare. Jag försöker bara se till att hinna med det som är viktigt innan det händer.”

 

Fantomsmärtor

On September 14, 2010, in Ampislivet, by Supermadde

Jag skulle åka och handla lite efter jobbet igår och som en blixt från klar himmel kom fantomsmärtor, av det tyngre slaget. Fy fan vad ont det gjorde!!! Jag kunde knappt gå upprätt inne på Ica Maxi i Solna när huggen kom. Det blir liksom som blixtrar som håller i sig i flera sekunder och jag tappar allt vad kontroll heter. Tyvärr höll de i sig hela kvällen och lamslog mig ibland i soffan. Jag spänner mig som en fiolsträng, sparkar med stumpen i stoffan, försöker slå den med en fjärrkontroll för att stilla blixtrarna. Jag är så tacksam över att jag fick någorlunda sömn utan smärtor, men det första som hände imorse då jag vaknade var att en blixt satte igång.

Nu har det varit relativt lugnt och jag hoppas att det kan hålla i sig under dagen. Jag ska beställa nya citodon som jag kan ta vid behov. Nu såhär på hösten/vintern får jag mer fantomsmärtor än på vår/sommar, så det är väl lika bra att vara förberedd misstänker jag. Citodon hjälper inte mot fantomsmärtorna i sig, men det hjälper mig så att jag kan slappna av i mina muskler.

Please go away you dummie!!

 

Love Happens

On September 14, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Igår låg jag och tittade på filmen “Love Happens”. Helt otroligt vilken bra film! Har ni sett den?