Lite blogg-off men glad i sinnet

On September 16, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Hej mina bästa bloggläsare

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Ni vet hur livet är ibland, ibland finns helt enkelt mindre energi till att sköta bloggen och då får det liksom vara så =) Blir det ett tvång så blir det heller inget bra.

Det jag kan säga är att jag och Therese var ute och plockade svamp i skogen idag, tre timmar var vi ute med våra älskade fyrbenta vänner som sprang som vettvillingar. Haha, så härligt att se dem skutta fram bland mossa och trädgrenar =) Jag hittade enbart höstkantareller och naturligtvis bettade vi om vem som skulle hitta den första trattkantarellen (på Thereses initiativ, of course) Jag tror att hon hade siktat in en trattkantarell innan hon la upp bettingen, för strax därpå ropade hon på mig att hon vann. Och vinsten är: den som förlorar ska bjuda den andra på kaffe. Haha! Så med andra ord blir det en extra god kopp kaffe till henne och mig imorgon bitti.

Jag ska ju in vid halv elva imorgon och göra en linsundersökning. Så vi ska träffas kvart i nio och gå vår sedvanliga morgonprommis, dricka en kopp kaffe och sen beger jag mig in till stan. Först ut är undersökningen och sedan ett styrkepass på gymmet. Tjohoo! Blir bröst och triceps och kondiotion, me like! Sen tar vi helg med allt vad det innebär =)

Nu önskar jag eder godnatt!