Ja just det…

On October 1, 2010, in Allmänt, by Supermadde

jag har glömt att berätta: Chilli är med barn (igen)

På ett sätt ska det faktiskt bli kul, jag hoppas att dessa små kissemissar kommer få vara kvar i livet, hur många dem nu än blir. Det har börjat röra sig ordentligt i hennes mage, så jag misstänker att det inte är så långt kvar.

Meeeen, är det någon av er som vet hur fort man kastrera en honkatt efter att hon har fått bebisar? Är det smartast att ge P-piller fram tills dess? För efter dessa bebisar är det faktiskt bebisförbud på Chilli.

Nadde, är du nöjd nu???? ;-) ;-) ;-)

 

Nu tar vi helg!!!!

On October 1, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Nu ska jag inte jobba förrän på onsdag nästa vecka och jag ser så fram emot att bara få vara. Jag känner att det har varit en riktigt tuff vecka. Jag har farit till Älvsjö onsdag, torsdag och fredag och det har verkligen tagit ut sin rätt. Jag är dock stolt över att jag åkte och simmade igår efter jobbet och idag åkte jag och gymmade. Skönt!

Imorgon skickar jag iväg Anders vid tiotiden och sen kommer han inte komma hem förrän vid tvåtiden på natten, eller något sånt. Han lär sjunga “gulli-gullan” om ni förstår vad jag menar, vattnet lär vara spetsat under dagen. Haha.

Jag hoppas att det blir lite bättre med bloggningen framöver. Jag har verkligen inte orkat, jag hoppas att ni har överseende med det.