En bra dag

On October 5, 2010, in Allmänt, Ampislivet, by Supermadde

Mötet med min husläkare gick jättebra imorse. Trots att jag var ute i sista sekunden (varför lär jag mig aldrig?) så fick jag till och med sitta ner och vänta några minuter innan min läkare tog emot mig. Tack o lov för läkare och deras förseningar, när man själv är tidsoptimist :-)

Det bästa med min husläkare är att hon verkligen förstår vad jag pratar om, utan att ifrågasätta. Är det något hon inte förstår så är det självfallet att hon frågar, men utan att kritisera. En riktig toppenläkare som jag verkligen vill behålla så länge det bara går.

Jag åkte och simmade efter mötet, det var riktigt skönt. Jag simmade ca 1 km (om inte några hundra meter längre, jag tappar alltid räkningen) och sen en kvart med övningar med flytbältet. Det är ett riktigt bra komplement till den vanliga simningen och gör det “lite roligare”. Att bara simma längderna fram och tillbaka kan ibland vara ganska tråkigt, iallafall när man simmar längre.

Imorgon ska jag jobba och på torsdag likaså. Jag behövde några dagar för rejäl återhämtning sen Ett Bra Liv mässan förra veckan. Det tog på krafterna!

Nu ska jag göra iordning en caffe latte till mig och Anders i dem nya muggarna jag köpte från Åhléns tidigare idag. :-)