What a difference a day make

On October 21, 2010, in Allmänt, Ampislivet, Skönhet&Hälsa, by Supermadde

Okej, först måste jag ju bara erkänna att jag helt hade glömt vart Anders skulle jobba inatt. Jag är väl bara så himla glömsk! Nåväl, det vet vi ju alla vad det beror på eller hur? CELLGIFTERNA :-) Det var illafall IKEA och någon annan restaurang (långt från Burger King, haha)

Min kväll sedan klockan 21.00 då TV3 startade igång Lyxfällan, har bestått i att titta på programmet, prata med min vän Tomas i varenda paus och kommentera programmet och efter att programmet var slut fortsatte vi att prata i någon timme. Haha. Så kan även en torsdagskväll spenderas, det ska ni veta! :-)

Tomas är en jättehärlig person och det är tack vare jobbet som jag har träffat honom. Han ger jättemycket energi, är alltid glad och positiv och babblar mycket :-) Vi har hunnit avverka alltifrån knasiga brudar där hissen inte går ända upp på, till hur man hanterar olika situationer som benamputerad – beroende på om man är kille och tjej. Det känns så skönt att kunna diskutera öppet med någon om saker och ting man funderar på. Tack till dig Tomas :-) Ser fram emot nästa veckas diss by T&M. Hahaha…

Tiden rusade ju iväg då jag pratade med Tomas, så nu är det bara ca 2-3 timmar tills Anders kommer hem. Jag funderar nästintill på att vara vaken tills han kommer hem :-) Får se hur länge jag orkar… haha..

Jag känner en stark tilltro till att börja träna igen nästa vecka och det ska bli sååå jäkla skönt!! Jag tänker dra med mig min kära sambo till badet på söndag och testsimma och se hur det känns. Känner jag mig ok efter det så blir det styrketräning på måndag, så det så!

 

Gräsänka…

On October 21, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Ikväll/inatt är jag gräsänka igen. Anders jobbar natt på Burger King om jag inte minns fel? Ja, någon snabbmatsrestaurang var det iallafall :-) Anders säger att när de sprutar sitt kem i köket, så rinner det MASSOR av fett ner. Fyy så äckligt!!

Min lilla tjej, eller, min största tjej av mina små tjejer (Cira alltså) åkte på en kyss av elstängslet till hingstarnas hage idag. Stackars lilla pluttan, hon yla så det hördes över hela åkern. Hon brukar ju ta sina små promenader här på gården och går gärna in i hästhagarna. Jag har förundrats över att hon inte har åkt på en smäll tidigare, men oftast har hon gått in i hagarna där hästarna inte går = ingen ström på. Och igår gick hon in i hingstarnas hage där elen var på, men av någon märklig anledning fick hon ingen smäll. Nåväl, nu har hon lärt sig att även dessa hagar innehåller obehaglig ström som gör ont att få på sig.
Jag är ingen barbarisk matte som tycker att det är bra att hon får en smäll, för tro mig, det gör ont i hjärtat att höra henne yla av smärta. Men däremot finns inget mer effektivt “det här gör jag aldrig om” – än när hon får en stöt av elen. Att jag säger “nej, där får du inte gå” är liksom inte lika effektivt :-)

Hon har fått sig en kvällspromenix, middag och nu ligger hon på golvet alldeles nöjd. Efter lite pussar och hårvård (behövs då hon fäller mycket just nu) så tror jag att hon är glada Cira igen :-) Och inatt kommer ju husse hem igen och han har utlovat extra många pussar till henne :-)

 

Rod Stewart – If we fall in love tonight

On October 21, 2010, in Musik, by Supermadde

En gammal goding… love this song