På de sju haven…

On November 5, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Anders är iväg på kryssning med jobbet. Jag lämnade honom vid bussen tidigare idag och jag ska hämta honom vid ca. 21 tiden imorgon kväll. Det innebär “gräsänketime” :-) Jag tycker det är jättemysigt när vi är hemma tillsammans, men det är så fantastiskt härligt dessa dagar jag får vara hemma alldeles själv. Det känns så lyxigt att bara få göra som jag vill :-)

Imorgon kommer världens bästa Mor i Busken och Queen Elvis hit. Det ska bli görmysigt! De kommer kring 10-11 tiden och stannar några timmar. Det var länge sen vi sågs pga att jag varit sjuk mm, så det är en himlans massa att hinna babbla ikapp om :-)

Sen blir det stallet! Jag ska träffa Stina kring 15 tiden och det ska bli alldeles underbart att pussa på vackra Smithie igen. Och jag ska prova rida med min nya hylsa och känna efter om det är någon skillnad gentemot den gamla, spännande :-)

Nu önskar jag eder godnatt!

 

Mysig fredagkväll!

On November 5, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Jag och Cira har haft det jättemysigt hemma hos Ida, Ola, Sally och Nora (alla djur måste räknas med, hihi) Jag bjöds på jättegod mat; lax i ugn med fetaost, creme fraise med vitlök och kryddor tillsammans med ris och sallad och vitlöksbröd. Ni kan tro att jag åt mycket, det var såå gott :-)

Till efteråt bjöds det på x-antal kakor plus att de hade köpt en “kalas-tårta”. Typ som almondytårta som är sååå god, men med lite godis på toppen också. Riktigt smarrens! Ida var så söt och hade satt tre ljus på tårtan också, sååå fin min kära vän :-)

Jag hade ju naturligtvis bett henne om att inte köpa presenter till mig, då jag skulle få komma på “födelsedagsmiddag” hemma hos dem. Men tror ni att min kära vän lyssnade på mig? NEJ! Hihi. Hon hade köpt massa olika spa-produkter till mig och det passade ju som handen i handsken :-) Nu såhär i hösten/vintermörkret så är det ju extra mysigt att pyssla om sig själv.

Vi kollade på IDOL och jag måste säga att det var synd att Geir åkte ut. Weise, vem tycker att han är bra? För mig är han tyvärr färglös och inte alls en IDOL. Även om Geir är gammal (som alla tjatar om), så känner jag att han hade en stark personlighet och en härlig karisma. Men nåväl, smaken är som baken :-)

 

Stolt över mig själv!

On November 5, 2010, in Tänkvärt, by Supermadde

Jag körde ett fantastiskt bra gympass idag och det känna grymt skönt i kroppen :-)

20 min uppvärmning, 130 kalorier fattigare

Biceps och ryggövningar

Mage, både maskin och “manuellt”

Ca 18 min på crosstrainern, 200 kalorier fattigare.

Nu ska Cira och jag åka hem till Ida och Ola på middag, jättemysigt!

 

Lyx!

On November 5, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Det här är fredagsmys på hög nivå! :-)