Mmmmm mums

On February 25, 2011, in Allmänt, by Supermadde 

Föreläsning på G

On February 25, 2011, in Allmänt, by Supermadde

För ungefär ett år sedan så var jag ju och föreläste i min gamla skola i Uppsala. Först var det för årskurs tvåor och sedan åkte jag tillbaka och höll en kortare föreläsning för en enskild klass. Igår förmiddag ringde läraren ifrån den klassen och berättade att hon har bytt jobb och börjat på en privat skola i stan. De ska ha hälsotema i början av april och hon frågade mig om jag kan tänka mig att föreläsa om livskvalitet. Det är väl inget ämne för mig??!! ;-)

Troligen kommer jag välja att ta alla tre årskurser i ett och samma svep och då lutar det åt ca 140 människor som ska lyssna – vilket känns som en jätterolig utmaning. Alternativet är att dela upp det i dagarna tre och ta en årskurs i taget. Fördelen är att man kan komma publiken närmre och folk lättare vågar ställa frågor. Men vi får se, vi ska höras mer på måndag och bestämma då.

Oerhört glad blev jag över hennes ord och detta ser jag verkligen fram emot!

Jag ger en kort föreläsning på en hearing med politiker
gällande ridning och dess betydelse för personer med funktionsnedsättning.

 

Och så var det helg igen…

On February 25, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Goddagens på er!

Jag känner lite press på mig att skriva ett blogginlägg just nu. Världens finaste Sari hade skrivit så fint om mig i hennes blogg och tom länkat till mig, så jag känner att jag måste skriva nu bara för det. Hihi. Tack Sari så mycket för dina ord, de värmer gott i hjärteroten. Vi måste planera in när jag ska komma ner till er och hälsa på! Vi tar det till våren när SJ fungerar igen ;-)

Ikväll ska min lillasyster Elvira ha tjejkväll med två kompisar, så jag funderar på att starkt fly fältet :-) Jag har en del eventuella planer, så vi får se hur det blir med den saken. Annars tänker jag hålla mig på övervåningen och spela musik, så jag inte hör deras skrik när det blir läskiga skräckfilmsscener ;-)