Mr Phantom

On March 6, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

Nu är han här igen och hans besök uppskattas aldrig!!!

Om det är någonting jag inte tycker om med fantomsmärtor, så är det just det att det inte går att ta bort smärtan. Jag kan slå hur mycket jag vill för att distrahera nervtrådarna, jag kan ta citodontabletter för att slappna av i resten av kroppen – men det botar inte den akuta smärtan och blixtrarna som kommer.

Viran är världens sötaste, hon hade bäddat min säng nu när jag kom hem idag. Hur gulligt är inte det på en skala??? Och det är ett rosa påslakan med lite kronor på (prinsesskronor har vi bestämt nu, ok?) så det passar mig perfekt. Hihi.. Tack goaste Virilir för att du tänkte på mig :-)

Idag utmanade jag mig själv och skickade iväg ett mail som jag hoppas få svar på inom denna vecka. Tänk om jag skulle få ett ja, vad skönt och befriande det skulle vara!!! Mycket ångest skulle försvinna då…

Apropå utmaning, jag är så knasig ibland. Jag har inte satt på vinterbroddarna till kryckorna, så jag kör på “adventure-style” när jag är ute och går. Vilket faktiskt även för mig börjar bli riktigt irriterande nu. Det är ju så grymt halt ute!! Jag hoppas verkligen att all denna snö/is försvinner omgående, så vi får njuta av rena trottoarer och man kan springa fram :-)

 

Modern matlagning

On March 6, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Min lillasyster Elvira visar upp ett gott exempel på modern matlagning :-) 

Härliga söndag!

On March 6, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Stina och jag har haft en toppentrevlig dag som spenderats mest på motorvägen (skam på torra land nu när solen skinit så fint). Vi har hunnit prata igenom det mesta som vi har haft på agendan (tror jag?) så nu är den värsta abstinensen över. Hehe.

Imorgon börjar jag träna igen vilket känns sååååååå gott. Det ska bli spännande att se hur min axel reagerar på olika maskiner sen läkaren sprutade i kortisonet i den. Jag håller tummarna för att det går bra!

Trevlig söndagkväll, idag är det SOLSIDAN!

 

Sol i sinne

On March 6, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Åh vad härligt, solen skiner och snön från stalltaket droppar ner på marken. Underbart!