Reportagedags igen!

On March 24, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Imorgon är det reportagedags igen och det ser jag verkligen fram emot!

Det är en kvinnlig frilansare som är bosatt nere i Danmark som kommer upp för att träffa mig. Det ska bli grymt roligt! Vi kommer att ta en del (förhoppningsvis) coola bilder och jag tror att intervjun kommer att gå strålande! Tyvärr får jag inte säga något om vilken tidning det är förrän den kommer ut, som vanligt med andra ord.

Kom ihåg: Positiva tankar – positiva resultat

Godnatt!

 

Galet bra träningspass!

On March 24, 2011, in Träning och hälsa, by Supermadde

Imorse hade jag ett PT-pass tillsammans med Nikola. Det var så grymt jobbigt och fantastiskt härligt efteråt! Jag känner mer och mer hur jag kommer tillbaka till den jag var innan amputationen, när det gäller träning.

TRÄNING OCH HÄLSA ÄR VERKLIGEN LIVET!!

Idag körde vi återigen ett pass med Trexen och Nikola hade satt ihop en del lite mer utmanande övningar för mig. Vi började “som vanligt” med 5 minuter rodd som uppvärmning och sen Trexen. Jag fick göra knäböj först och främst, vilket blir rejält jobbigt när Mr. Mjölksyra börjar säga hej. På slutet blir det ju att lilla jag vurpar åt vänstersidan, haha. Det måste se ganska roligt ut :-) Sen gjorde jag bröstövningar och de gillar jag verkligen. Jag känner att jag faktiskt är ganska stark i överkroppen och där har jag nog alla steg på kryckorna att tacka för :-)

Nytt för idag var att vi körde bicepscurls och sen även axelpartiet. Nikola sa till mig att gå upp på tårna i uppåtlyftet, för då tar det mer plus att vaden får jobba. Och jösses vad jobbigt det var! MEN HÄRLIGT!

Sen var det liggandes på mage på en träningsdyna. In med ena benet höll jag på att säga (i mitt fall, det enda) och stå som i en armhävningsposition. En benspark inåt/uppåt mot magen, ut i normalläge igen och sedan en armhävning och så flöt det på. Det var såååå grymt jobbigt!! Men fy tusan vad glad jag känner mig efteråt :-) I DID IT!!!

Jag är så galet stolt över mig själv!! Min träning är bland det viktigaste för mig just nu. Det hjälper mig att rensa tankarna och känna mig fri från skit i kroppen, både mentalt och fysiskt. Det är grymt!! :-)

Och ja, det har visat sig på vågen också. Jag har gått ner 2,3kg på en vecka och nu satsar vi för fullt för att fröken Madde ska ha magrutor på sin mage inom en månad! WIIII!! Nikola sa att många människor som får sådana här bra resultat, så fort, tänker att de kan “slappna av” och bli lite mer laid back. But I can tell you this, det kommer inte existera några “unna mig en liten chokladbit” dagar på en månad, för nu jävlar kör vi, the way to fitness and health!!!!!!!!!!!

Och för er som tror att jag satsar på att bli smal som en spätta, ska jag bara tillägga detta. Jag satsar inte på att gå ner i vikt längre, jag satsar på att omvandla  min vikt i kroppsfett till muskler istället ;-)

 

 

Någon som vill sponsra lite?

On March 24, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Är sååååå galet kär i denna underbara hoodtröja från Better Bodies. I could almost die for it!!! :-)

Kostar “bara” 899kr, men är det någon vänlig själ där ute som vill sponsra lite, så inte mig emot!

I storlek S ;-)