Härlig fredag!

On March 25, 2011, in Ampislivet, by Supermadde

Wow, jag har haft en toppendag tillsammans med Sonia och Pär (journalisten och fotografen). Intervjun tog mycket längre tid än vad vi alla tre hade räknat med, men så är det med ett lite större bagage i livet än vanligt :-) Det ska bli oerhört spännande att se hur Sonia ska få ihop allt detta, hihi. Men det tvivlar jag inte en sekund på, det kommer att bli toppen!

Vi tog bilderna nere på gymmet och jag tror att många av dem kommer att bli grymma! Jag ser verkligen fram emot att få se dem sen. Pär skulle skicka mig en CD-skiva med alla bilder när han har fixat dem :-) Vilken toppenmänniska, jag fick en stor kram av honom när vi skildes åt. Tänk vad fina människor det finns där ute!

Jag känner av min träningsvärk rejält sen igår. Och en av bilderna skulle vi ta ur samma träningsmoment som vi tränade igår, och det kändes kan jag säga. Underbart! Nikola frågade om jag hade träningsvärk i benet sen igår och jag konstaterade ganska snart att träningsvärken sitter överallt. Haha! Det är så träning ska vara :-) Nästa gång ska vi ta med lite boxning och det ser jag verkligen fram emot. Det var länge sen jag fick slå på något! ;-)

 

Dagens bildbästa

On March 25, 2011, in Ampislivet, by Supermadde

20110325-110256.jpg