Godmorgon världen!

On April 1, 2011, in Allmänt, Träning och hälsa, by Supermadde

Idag har jag härlig träningsvärk i kroppen sedan mitt gympass igår, så idag blir det vilodag för mig. Jag ska åka in till en gammal tjejkompis här på förmiddagen som jag inte har träffat på säkerligen 1½ år. Jösses vad tiden har gått, helt sjukt! Sen ska jag fixa lite praktiska ärenden inne i stan innan jag tar en eftermiddagskaffe med en annan kompis. Härligt!

Jag hade tänkt att ta en morgonpromenad innan frukost, men “tack vare” träningsvärken och det burriga vädret ute så låter jag kroppen vila sig i form istället. Det behövs det med! Planen för helgen är att gymma på lördag (samma pass som jag och Niki körde i onsdags) och sen ta en långpromenad någon gång under söndagen när det passar.

Jag har ett underbart flow i både min kropp och framförallt huvud just nu och jag är så himla glad för att jag har kommit tillbaka till dem “rätta” tankarna. Jag äter betydligt mer nu än vad jag gjort tidigare och nu ser jag maten som “detta behöver min kropp” för att fungera. Härligt! Det är såhär jag “levde” när jag tränade som mest, innan min amputation och det känns jätteskönt att vara BACK ON TRACK. För det är såhär jag vill leva!!!

Självklart kommer jag med tiden ha en unna-mig-något-gott dag i veckan. Men det kommer dröja ett ganska bra tag till innan jag är där att jag vill ha såna dagar. Nu är det som Nikola säger, de tre F:en som gäller.

FOKUS FÖR FAN!