Har du en stor ryggsäck att låna ut?

On April 3, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Bästa läsare, jag behöver er hjälp :-)

Är det någon av er som har en stor ryggsäck som jag skulle kunna få låna fredag-tisdag?

Tack på förhand!

Jag tänker mig typ en sådan här modell:

 

 

Spännande veckor framför mig

On April 3, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Det känns så himla roligt med allt nytt som händer mig just nu. Det är så många spännande bollar som hänger i luften och som är på väg att dimpa ner :-)

För tillfället sitter jag och finslipar lite inför föreläsningen på torsdag. Det känns som att jag börjar få ihop min “lilla säck” av allt jag vill ta med. Även om jag vill planera en del av allt jag vill ta med, så är jag ändå i slutändan en improvisatör av stora mått. Jag tycker inte om saker som är alltför planerade, då tappar man känslan litegrann. En röd tråd vill jag ha – men utrymme att “go with the flow” måste finnas :-)

I förmiddags var jag och gymmade, det kändes riktigt nice. Jag började med intervallträning på crosstrainern som uppvärmning i 10 minuter. Idag kunde jag gå upp en level och ändå köra över 10km/h på speeden, det var en härlig känsla! Det ska bli kul att berätta om träningen för Nikola när vi ses i veckan. Jag känner att jag börjar bli starkare nu och den känslan är grym, när jag ser att jag kan börja lägga på tyngre vikter mm.

Veckan som kommer blir fullspäckad för mig och det gäller att planera in allt vad som hör därtill; jobb, träning, vilodag, sova och äta ordentligt, umgås med vänner och familj, föreläsningen och nästa helg ska jag iväg på ett väldigt spännande äventyr. Det ska bli otroligt kul!

Självklart kommer jag vara trött… Men det är så mycket spännande och roligt som händer, så det är bara att fortsätta surfa på glädjevågen medan den är här. Det kommer säkerligen komma tunga tider i mitt liv – men just nu är jag bara inne i ett positivt flow och det gäller verkligen för mig att njuta av det som är här och nu!