Myskväll med familjen…

On April 4, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Idag gymmade jag direkt efter jobbet. Ifrån början kände jag mig ganska trött men så fort jag hade ställt mig på crosstrainern så kändes det underbart igen :-) Jag körde på Level 3 idag och höll minst 12km/h, riktigt härligt! Jag tror att jag ska testa Level 4 nästa gång och se vad kroppen tycker om det ;-) Jag ska ju ligga på 10 km/h, så ligger jag så pass mycket över så är det lika bra att öka leveln.

Jag körde med TRX:en idag. Knäböj, rodd-press och bicepscurl. Sen körde jag “Draken” med vikter, första repsen körde jag på 3 kg och den andra körde jag på 2 kg. Jag har haft ont av min axel idag så jag har inte velat köra för tungt. Imorgon blir en vilodag med inslag av promenad innan frukost och innan lunch. Härligt!

Jag måste bara säga en sak… jag är en sucker på mat! Åh vad jag njuter när jag äter, haha. Imorse satt mina kollegor och skrattade med mig när jag åt frukost till ett ljud av “mmmmm”… Och likadant ikväll när jag åt min fantastiska lax med ruccola, basilika, kikärtor, avokado och lite minikeso. Ahh så gott!
Jag har insett att jag inte ska köpa fryst lax mer (iallafall grymt sällan). Jag köper en färsk bit lax för cirka 17kr och den är ju såååå mycket godare än fryst lax. Underbart!!

Nu ligger jag i soffan som en liten lejonhona och myser tillsammans med familjen. Jag mår såååå himla bra med mina sötnosar och detta är verkligen livskvalitet. Att bara få vara tillsammans med mina nära och kära. :-)

 

Lite kul :-)

On April 4, 2011, in Allmänt, by Supermadde

 

Just idag är jag glad!

On April 4, 2011, in Mina tankar, by Supermadde

Idag känner jag mig glad

upprymd

&

tacksam för livet