Godnattstund har guld i mun

On April 7, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Åh vilken härlig kväll jag har haft med mina tjejer! Vi åt middag på Thai Village och de wokade grönsakerna var grymt goda :-) Och kycklingen för den delen med, mums! MIB:en hade gått och skrytit om mig hela dagen och ville att vi skulle fira den fina föreläsningen. Hon är väl alldeles alldeles underbar!

Mozartkonserten var riktigt underbar. Jag älskar ju klassisk musik (bland annat). Det jag däremot blev lite besviken på var tvärflöjtssolot som enligt min mening var alldeles för kort. Jag och Elvis sänkte nog ned medelåldern några snepp under kvällen, hehehe.

Imorgon är det fredag, hualigen vad dagarna går. Imorgon står ett morgonmöte tillsammans med min arbetsterapeut på schemat. Efter det är planen styrketräning och imorgon ska jag satsa på TRX:en. I love it! Den är verkligen gryyym. Jag kommer ju att vara bortrest sedan under helgen och därför vill jag hinna träna så mycket som möjligt. Till min förtjusning öppnar gymmet tidigt på lördag, så det innebär att jag hinner träna innan jag ska ge mig av. Jag hade förväxlat dagarna, för på söndag öppnar det senare. Underbar överraskning :-)

Och på lördag mina kära läsare, då ska jag försöka att köra Tabataintervallen på egen hand, den som Nikola och jag körde sist. Oh my god, det ska bli underbart!

Nehepp, nu är det avsminkning och natti natti som gäller!

 

Mer bilder ifrån föreläsningen

On April 7, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Här kommer lite bilder ifrån idag som världens goaste Eva har tagit :-)

 

 

Myskväll med tjejerna

On April 7, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Idag hinns set tyvärr inte med någon träning, annat än promenader. Ett tag funderade jag på om jag skulle ha åkt hem emellan och tränat, men nu är jag glad över att jag inte gjorde det, det hade blivit för stressigt.

Ikväll ska jag ha myskväll med mina tjejer MIB, MQE och Helena. Vi ska först äta ute på restaurang och sen ska MQE och jag gå på klassisk konsert. Det är Mozarttema om jag inte minns fel och det är även en tjej som ska spela tvärflöjtssolo, så ni kan tänka er att jag kommer att vara i himmelriket :-) Åhhhh vad jag saknar min fina Miyasawa… One day…

Jag är så himla glad över allt som händer mig och jag är såå tacksam över att ha så mycket fina människor i mitt liv <3

 

Soyalatte

On April 7, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Det är faktiskt riktigt gott ;-)

20110407-155345.jpg

 

On the go

On April 7, 2011, in Träning och hälsa, by Supermadde

20110407-131137.jpg

 

Fantastiska ungdomar!

On April 7, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag har haft en helt underbar förmiddag med skolungdomar från gymnasieskolan Cultus. Jag hoppas att jag har kunnat ge lite positivitet till dem i deras liv.

Jag skulle inte ha sagt att jag har svårt för att ta emot applåder – för då började dem applådera ännu mer. Haha, jag skulle vilja krama om allihopa!

Tack för en underbar dag :-)

20110407-112457.jpg