Lycka att få leva

On April 22, 2011, in Mina tankar, by Supermadde

Jag sitter vid brasan och lyssnar på det härliga sprakljudet. Ni vet det där ljudet som representerar mysfaktor på hög nivå :-) Värmen från brasan är underbar och värmer min lilla fot och själ.

Jag har verkligen haft en jättefin dag med familjen och det har varit som balsam för själen. Mor i busken sitter där uppe på övervåningen och njuter av livet. Vi pratar om livet med trappan emellan oss och att det är så underbart att vi har den här fantastiska oasen, att det verkligen är en må bra bubbla.

“Jag känner mig som en miljonär när jag tänker på att huset är fullt av människor jag älskar”, Mor i busken.

Jag är hellre fattig och inte har en krona men att jag omges av människor som verkligen älskar mig och jag dem. Än att ha massor med pengar och folk som bara vill utnyttja en eller där jag inte vågar tro att människor tycker om mig för att jag är jag.

Livet är verkligen underbart mina vänner!

 

Njuter av livet

On April 22, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag älskar att leva!!!

Jag har en helt fantastisk dag med mina nära. Detta är verkligen livskvalitet!

20110422-155615.jpg

20110422-155633.jpg

20110422-155730.jpg

 

Livet har sina goda stunder

On April 22, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Need no explenation, just Rolfen who enjoys the beauty of life :-)

20110422-120038.jpg

 

Livskvalitet

On April 22, 2011, in Uncategorized, by Supermadde

Godmorgon på er!

Sitter ute och blickar ut över sjön och är glad över att det inte är några synliga ringar på vattnet. Då hade längtan efter att få ut och fiska blivit olidlig.

Ha en underbar fredag!

20110422-100947.jpg

20110422-101009.jpg

 

Idag hände det mig!

On April 22, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Herregud, idag hände det mig! Min fina bils batteri dog, precis innan en trafikerad korsning. Jag är så glad att det inte hände i korsningen. När jag kände att han dog tänkte jag: ok, ingen idé att drabbas av panik, det ordnar sig.

På med varningsblinkers och sen ringde jag fina Rolfen. Frågade hur tusan jag ska bete mig, vem jag skulle ringa mm.

Det kändes verkligen pinsamt att stå där, se alla bilar fara förbi och bli irriterade över att jag stod “i vägen”. Det är förvånandsvärt lite folk som stannar måste jag säga, det var två snälla män som stannade varav den ena kom med startkablar och fick igång Mr Freedom.

I samma veva kom GIS och MIB till undsättning och efter att min fina kille (bilen alltså) fått lite ny energi så for vi bestämt till macken och jag köpte ett nytt batteri till honom. Så nu är han glad igen! :-)

Jag är ju både en och två erfarenheter rikare nu :-)

Nu är vi uppe i älskade Hudik och jag ligger ute i min favoritstuga. Rolfen har satt på värmen så det är alldeles gosigt här inne :-) Känns underbart att få några dagars kvalitetstid med min finaste familj!

Godnattens :-)