Hemma igen!

On April 24, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Efter en underbart härlig biltur är vi återigen hemma. Home sweet home :-) Vi allihopa är sååå himla trötta och kommer nog somna ovaggandes inatt. Det tänker jag skriva under på iallafall :-)

Imorgon är en stor dag för mig. Den kommer att bli underbar, no doubt on that.

Godnatt!

 

Packar ihop en underbar helg

On April 24, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jahapp, då ska vi strax bege oss hemåt igen. Viran och jag ska åka SLK nedcabbat, så det kommer bli en härlig tur misstänker jag. Om inte annat kan “Carola-fläkten” inse att den ligger i lä. Haha..

Jag har haft en underbar helg med mina fina, på så många olika sätt. Som “vanligt” har vi haft många fina samtal (vi är bortskämda med den varan i våran familj), skratt, mysstunder och bara njutit av livet tillsammans. Precis som det ska vara med andra ord! Jag har verkligen behövt att ladda batterierna och det finns inget bättre ställe att göra det på än här.

Min envisa förkylning som numer endast är djup hosta håller fortfarande på. Det har blivit ett ofrivilligt träningsuppehåll på nästan två veckor och ni kan ju tänka er själva att det kliar i fingrarna. Eller i musklerna ;-) Jag hoppas att jag i slutet av veckan kan komma igång lite… men vi får se vad kroppen säger om det.

Jag är så himla glad över denna helg och tänker tillbaka på allt jag har fått varit med om. Jag har kört SLK för första gången, fiskepremiärat med Roffe, djupa samtal med allihopa, mysstund i min favoritstuga och träffat nya människor. Livet är verkligen med mig just nu och jag är så himla glad över det.

Jag vet att jag säkerligen kommer att utsättas för stora prövningar i mitt liv (vad vore livet utan dem?) men såna här helger gör verkligen att jag blir rustad att klara av dem :-)

Hur gör du för att få energi i ditt liv?

 

Fiskepremiär!

On April 24, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Wow, wow, wow säger jag bara!

Rolfen och Eva sjösatte ju Busterbåten igår, till min och Rolfs stora lycka! Isen har ju smält bort för varje dag :-) Idag, direkt efter frukosten for vi ut på sjön en sväng och fiskade. Själva lyckan över att vara ute på sjön igen var större än fisketuren, för det var helt dött. Gäddorna ligger väl och slumrar fortfarande :-)

Men nu är fiskesommaren 2011 invigd och det är stora tävlingar på gång. Självklart kommer jag gå ut med intentionen av att vinna, för hur coolt vore det inte om en tjej vinner tävlingen? Dock måste Jimmy komma på sommarens pris. Däremot kan vi ju fastslå att det inte ska handla om kvantitet denna sommar, för då kommer Jimmy vinna med alla sina småbraxar och mörtar :-) Nej, kvalitetsfiskar ska det vara. Stora och fina! (då vinner jag, hehehehe)

Nu ska vi snart få över lite grannar på söndagsfika. De ska få se nya köket som har blivit sååååååå fint!

20110424-125728.jpg

20110424-125811.jpg

20110424-125832.jpg

20110424-162247.jpg