Livets små tillfälligheter

On April 26, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Vad häftigt det är med små tillfälligheter i livet. Hur det kommer sig att vi stöter in i vissa personer, just då, just den dagen, just den tidpunkten. Det upphör aldrig att förvåna mig, det är riktigt häftigt.

För tillfället är jag grymt trött men otroligt glad. Jag och Mor i busken var ner och handlade på ICA:n idag. Då var det några killar som kom upp bakom mig. De hade varit på föreläsningen som jag höll på Cultus, så vi stod och snackade en liten stund. Riktigt kul måste jag säga :-)

Efter att vi handlat färdigt så tog vi en tur med Guldgossen, riktigt underbart och livskvalitet mitt i vardagen. Mor i busken är så himla fin i bilen, hon ser sådär härligt kaxig ut och ler med hela kroppen.

20110426-210638.jpg

 

Mot OT-center

On April 26, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jahapp, då slutar jag snart. Innan jag åker hem ska jag åka förbi ortopedverkstaden och lämna in benet. Det är dags för lite 1000 mils service på porschen. Sen ska jag åka hem och sätta mig ute på “playan”, ta en kopp kaffe kanske och vänta tills familjen kommer hem.

Mys mys mys i tillvaron just nu. Känns underbart!

 

På jobbet

On April 26, 2011, in Allmänt, by Supermadde

God morgon på er!

Jag sitter på jobbet och är alldeles glad, övertrött (somnade kring 05) och känslan att livet är himla mysigt berusar min tillvaro. Som vanligt ringde jag min underbara farmor imorse och önskade henne godmorgon. Vi kan inte börja våra dagar utan att ringa till varandra. Och vi kan inte för den delen heller gå i säng på kvällarna utan att ringa till varandra och säga godnatt. :-) Våra samtal ger mig energi, värme och kärlek och det är den bästa starten/avslutet på en dag som finns. Min lilla farmor… <3

Ha en underbar tisdag, det tänker jag ha :-)