Härligt att leva

On June 3, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag har verkligen längtat efter att få komma ut på sjön med Rolfen. Finns det något bättre i livet än att få vara ute på sjön/havet? För mig finns det få saker i livet som symboliserar frihet så mycket som vatten gör. Och livskvaliteten att bara kunna sitta i båten, se på det stilla vattnet med molnen som speglar sig, fåglarna som flyger förbi, vakarna från fiskarna och solen som går ner… ahh, det är så vackert!

Jag tror att det gäller att verkligen hitta ens egna sinnesroplatser eller aktiviteter här i livet. Dagarna är ofta stressiga, mycket att göra och tiden hinner inte till eller du helt enkelt bara behöver koppla av, då är det viktigt att ha sin återhämtningsplats.
Och för mig finns det inget bättre än att få vara här uppe i Glada Hudik med min älskade familj.

Inpackning för själen!

 

Sommarens första gädda!

On June 3, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Wooohooo, nu är vi på gång :-)

20110603-223805.jpg

20110603-223818.jpg

 

Färgskillnad

On June 3, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Vi ligger ute och solar, Viran, jag och Hulda :-)

Njut av dagen, njut av nuet.

20110603-121717.jpg

 

Godmorgon världen!

On June 3, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Vaknade för en timme sedan ungefär och ligger kvar i sängen och bara myser i tillvaron. Igår var jag och Rolfen ute på prommis och hittade en ny väg som är ca 4-5 km, måste fixa en avståndsmätare tror jag så jag har koll på hur långt jag går. Gick med protesen bör tilläggas :-) Vi ska spana in en rutt som vi tror kommer hamna runt 1 mil under helgen, vore skönt att hitta en riktig långkörare :-)

Tänkte bege mig upp ur sängen snart och bege mig ut på en morgonpromenad genom skogen innan frukosten. Härligt!

Ha en underbar fredag så länge :-)