Kärlek till livet

On June 6, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag står och ska börja laga iordning lite sallad till min älskade familj. Jag kan tyvärr inte hålla mig ifrån att dela med mig av känslan om hur mycket jag älskar livet!

Det finns så många fina, energigivande människor omkring mig. Det finns så mycket vackert att uppleva, många värdefulla samtal som skall delas, naturens ljud som måste höras och tystnaden att trivas i ibland.

Vi skapar verkligen våra egna vägar i livet och det viktiga är att gå den väg som just DU vill. Att vara med och forma Ditt liv på det bästa sätt Du kan, utefter Dina egna förutsättningar är väl fantastiskt!

Jag vet vart jag vill i mitt liv, även om livet ibland kan ta lite brokiga vägar. Men allt som händer är jag övertygad om har sitt alldeles egna syfte till varför det sker. Men ibland kanske inte syftet visar sig eller så dyker det upp många år senare… Men en sak är säker, jag känner en oehörd kärlek till mitt liv och det hoppas jag att Du som läser min blogg också gör för ditt.

Var rädd om nuet.

20110606-184750.jpg

 

På väg hem

On June 6, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Nu är vi på väg i bilen hem till kära Knivsta. Det ska bli jätteskönt att komma hem, även om det bara är för två nätter. Den här gången känns det inte lika jobbigt att lämna älskade Hudik, när jag vet att jag kommer hit igen på onsdag :-)

Igår kväll var jag, Rolfen och Jesper ute och fiskade. Det var en otroligt vacker kväll, även om fiskelyckan inte var lika vacker :-) Men i helgen ska vi ta storgäddan!

Ska åka till gymmet senare idag för både träning och lämna ett tidningsexemplar till Nikola. Det ska bli såååå skönt att träna igen!

Glad Nationaldag!

20110606-134224.jpg

20110606-134200.jpg