Bokat PT-tid och längtar som f*n!

On June 7, 2011, in Träning och hälsa, by Supermadde

Jag och Mor i busken var och lämnade ett ex av Hemmets Journal som jag var med i till min personliga tränare Nikola igår. Bilderna fotograferades ju på gymmet och även Nikola fick vara med på bild. Jättekul! Vi stod och pratade ganska länge tillsammans med honom och hans vackra fru Anna.

Det ska bli så fantastiskt härligt att komma tillbaka till träningen på allvar igen, nu är det inga långa utomlandsresor inbokade på ett tag (iallafall någon månad) eller andra aktiviteter som stör alltför mycket, så nu jäklar kör vi!

Jag har precis bokat PT-tid med Nikola nästa torsdag, faktiskt på dagen när jag och stumpen firar 6 år. Coolt! Det kan ju inte firas på ett bättre sätt än med ett tungt och härligt pass :-) Det finns få saker i livet som är så underbart som grym träningsvärk och endorfinkickarna som träning ger är underbart :-) Och att få chansen att träna med en PT gör träningen ännu roligare och framförallt mycket tuffare!

En av de roligaste/jobbigaste övningarna!
Atomic Push-Ups med hjälp av TRX, ett fantastiskt träningsredskap.
Fotograf: Per Arvidsson

Niki och jag
Fotograf: Per Arvidsson

 

Åter på arbetet!

On June 7, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Det känns jätteskönt att vara tillbaka på arbetet igen, även om jag är väldigt trött fortfarande. Jag antar att själen inte har landat i Sverige igen, som indianerna brukar säga :-)

Efter jobbet ska jag åka hem till min käraste farmor, min diamant i livet. Vi ska åka och snacka skit hos hennes tvillingssyster Britta och det ser jag verkligen fram emot. Mysbrudarna!! Sen blir det hem och packa och tvätta en del, då det bär av mot Hudik igen imorgon. Väntar besök ifrån Tyskland som skall vara här hela helgen, det ska bli superkul!

 

One Republic – Good Life

On June 7, 2011, in Musik, by Supermadde

En av de finaste låter jag vet just nu! :-)

Go out in life and get yourself a good one!