Restaurang Riverside

On June 13, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Igår åt vi på restaurang Riverside inne i Uppsala, nere vid Åkanten. Jag har inte ätit där sedan det var en grekisk restaurang, Santorini, som drevs i samma lokaler.

Till förrätt beställde vi gratinerade havskräftor med aioli och vitlöksbröd som var helt fantastiskt gott! Och till varmrätt blev det en klassisk Ceasarsallad och smörstekt gösfilé med potatiskaka och vitvinssås. Det var magiskt gott!

Det enda som eventuellt skulle kunna dra ner totalintrycket lite var dresscoden på personalen. Riverside upplevs ju lite som en restaurang med högre standard, både på grund av vart den ligger, inredningen och menyn. Då är det en klantig miss att inte ha schyssta dresscodeskor tex som är sköna för personalen att gå i, istället för sneakers. Men som sagt, det är nog det som drar ner allmänupplevelsen lite från just igår, samt att servitrisen ville ta bort tallriken innan vedebörande ens ätit färdigt.

Men som sagt, toppengod mat, toppenfint ställe och toppensällskap :-) Kan rekommenderas!

20110613-192031.jpg

20110613-192059.jpg

20110613-201807.jpg

 

Så mycket fantastiskt som händer…

On June 13, 2011, in Allmänt, by Supermadde

… det är ju helt otroligt vad dagarna går! Fem fantastiska dagar har jag tillbringat uppe i älskade Hudiksvall och det har verkligen varit några av de bästa dagarna jag upplevt. Tack Mr Life for what you given to me!

Jag sitter för närvarande på jobbet och jobbar. Efter jobbet tänkte jag och Mor i busken åka ner till gymmet och köra ett pass tillsammans. Hur bra låter inte det? Det ska bli otroligt skönt att komma igång igen. För närvarande känner sig undertecknad en aningens trött. Kan bero på 2 timmars sömn inatt?

Imorgon är det dags för konsert med Linkin Park och på torsdag firar jag och Stumpen 6 år! Tjooohoo!

20110613-132806.jpg