With arms wide open

On June 15, 2011, in Mina tankar, by Supermadde

Tänk hur mycket livet kan förändras, bara du vågar ta ett steg. Ett steg till att vilja förändra något, oavsett om det är ditt hem, ditt utseende eller någonting som har med din själ att göra. Och ibland kan exempelvis smärtan över att våga ta steget kännas som att den aldrig kommer att gå över – men med tiden kanske steget var början till en helt ny dimension av livet. Att våga, att inte vara rädd, att bara kasta dig utför livets kant och se vart vindarna för dig…

Jag är så himla stolt över mig själv och den kvinna jag börjar att bli. Jag känner mig så himla trygg i mig själv, stark och med en enorm livslust. Mitt liv har verkligen förändrats radikalt de senaste månaderna och jag har varit med i varje steg och tagit mina egna aktiva val och det känns helt fantastiskt. Jag längtar fortfarande efter att få göra min nyårsresumé detta nyår och jag har redan börjat skriva ner allt som jag har förändrat med mitt liv. 2011 kommer för alltid vara inristat som förändringens år, på fler än bara ett sätt.

Jag tror att allt vi gör i livet måste göras med aktiva val. Att fundera när någonting händer eller dyker upp: vad vill jag i det här? Vad är min magkänsla om detta? Jag börjar lära mig mer och mer att faktiskt tänka på mig själv på ett helt annat sätt än vad jag tidigare gjort. Jag vill vara mer rädd om mig själv, satsa på de vänner som faktiskt GER energi, ta vara på det som JAG vill göra och leva livet på Maddes sätt.

Jag står med mina händer öppna för livet och känner en stor glädje inför framtiden!

20110615-221323.jpg

 

Vackraste Lena & jag

On June 15, 2011, in Allmänt, by Supermadde

ÄNTLIGEN fick jag träffa dig och krama om dig, underbara, fantastiska, ödmjuka och glada Lena!

Du är så fin!!

20110615-184900.jpg

 

Lycklig

On June 15, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

När du vågar ta det där steget att förändra ditt liv

när du får känna tacksamhetens vindar mot din kind

när du känner universums välvilja för ditt liv

när du får känna glädjen i varje steg du tar

när du ser styrkan i din egen spegelbild

var glad för att du vågade förändra…

 

Det är jag

 

 

Underbara Linkin Park

On June 15, 2011, in Allmänt, Musik, by Supermadde

Jag och Mor i busken var på Linkin Park igår. De är verkligen helt fenomenala! Jag fick njuta av flera låtar som jag faktiskt inte hade hört innan och många av dem berörde mig verkligen. Det var så härligt att åka iväg med Mibben och göra någonting tillsammans, verkligen lyx i vardagen! Meravsånahärdagar.nu :-)

Det var inte så mycket folk som jag trodde, jag hade trott att Globen skulle vara fullsatt. Men icke då! Hur som helst så gjorde det ingenting, Linkin Parks magi svävade i hela bollen.

Tack för en fantastiskt kväll tillsammans med dig Mor i busken!

Här kommer mina nya favoriter sen igår kväll: