Personlighetstest

On June 28, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag gjorde precis ett personlighetstest :-)
Vill du göra ett eget personlighetstest hittar du det här: http://se.41q.com/index.41q?a=1

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.
 

Sommarlunch med kollegorna

On June 28, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Nu ska vi snart ut och äta på restaurang, kollegorna och jag. Det ska bli såå himla göttans!

Efter jobbet idag ska jag åka ner till Ican och träffa goaste Lena. Det är helt otroligt vilken fin människa hon är. Och allt började med att jag alltid köper lax av henne. Är det inte otroligt?

Jag älskar att knyta nya relationer med människor på detta sätt, för det är så förbehållslöst och kommer verkligen ifrån hjärtat. Ingen tråkig uppstyrd situation där du måste tänka på hur du är – du kan bara vara. Härligt!

 

Creed – Sacrifice

On June 28, 2011, in Musik, by Supermadde

 

Omtänksamhet

On June 28, 2011, in Tänkvärt, by Supermadde

När dagen är ett mörker
blir natten dubbelt lång.
Då slutar solen lysa,
då tystnar fåglars sång.

Men någon mening kan nå in
Från en omtänksam person
- liksom ljuset i en blick
som inte tappat tron.

Att någon bryr sig om en
när man inte längre vill
är just vad man behöver
för att orka lite till…

 

Season of joy

On June 28, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

Åh vilken underbar kväll jag har haft med Catarina. Det känns så otroligt skönt att bara kunna vara, i varandras sällskap och ta oss som vi är. Inga krav, inga måsten – bara uppskatta varandras sällskap.  Catarina bjöd på en jättegod sallad och till efterätt kom en jordgubbsförsäljare som en skänk från ovan och sålde 1 L till oss som vi mumsade i oss.

Det är så fantastiskt hur livet för oss samman med vissa människor. Hur våra vägar korsas på ibland de mest konstiga sätt. En del kommer med ett kort budskap, för kanske bara ett mötes skull och andra kommer in i våra liv för att stanna där. Men en sak är säker, jag tror benhårt på att alla relationer fyller sitt eget syfte… oavsett om det är “negativt” eller “positivt”…