TACK finaste Anki!

On July 12, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag fick alldeles nyss detta otroligt fina meddelande på Facebook ifrån Anki. När vi var “fjortisar” så umgicks vi jätteofta då våra pojkvänner var i samma “bästa-kompis-gäng”. X-antal år senare är hon idag gift med samma man, har en dotter tillsammans (än så länge, hehe) och jag sminkade henne till hennes bröllop förra året 15 maj. Vad tiden går!

Tack Anki för dina härliga ord, jag blev jätteglad!

______________________________________________________________________________________________

Ojojoj, säger jag bara gumman.. 
Är det något du kan så är det att fånga en i dina underbara texter,
såg att du la upp din blogg här på fb. Och nyfiken som man är ville man ju gå in och
kika lite hur fina Madde har det nu för tiden, och vad händer?
Joooo… jag vart totalt fast, har nu suttit i 2 timmar och läst hela din underbara blogg.

I fortsättningen tittar jag in lite oftare så jag slipper läsa ihjäl mig ;-)

Ta hand om dig gumman och njut av ditt vackra liv  ♥♥

 

Norah Jones – Waiting

On July 12, 2011, in Musik, by Supermadde

Jag har helt snöat in på Norah Jones. Jag är verkligen i en lugn och harmonisk period just nu. En av mina favoritlåtar med henne är utan tvekan “Come away with me”. Vi lyssnade på den när jag var i Tyskland, helt fantastiskt. Tända ljus, värme, närhet och bara njuta av ögonblicket…

Hittade en härlig låt med henne som jag iallafall hade missat. Lyssna och njut :-)

20110712-202914.jpg

 

Myskväll!

On July 12, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jahapp, den tänkta koppen kaffe inne i stan blev ändrad. Det var visst lite regnmoln och burrväder som ville inta sin plats över tillvaron. Men det är toppen för mig, då satsar jag på lite själavård, manikyr och pedikyr och bara myser med mig själv istället. Underbart att bara vara!

Imorgon kommer finaste Lena på besök, sen blir det gymmet och på kvällen ska jag träffa fina Maria som precis har kommit hem från London. Vi har myyyycket att prata om! Så jag tar en kaffekopp i stan imorgon istället och hoppas att solen är med oss då istället!

Trevlig kväll!

20110712-183510.jpg

 

Förgyll vardagen

On July 12, 2011, in Träning och hälsa, by Supermadde

Efter ett härligt träningspass ligger jag nu vid poolen och njuter. Har precis ätit upp en burk kvarg med blåbär och gojjibär och känner mig väldigt stolt över mig själv!

Träningspasset idag kändes jättebra! Jag tog prommis ner till gymmet som uppvärmning. Väl inne på gymmet blev det fokus på rygg, biceps, mage och cardio.

Jag hade inte tappat nämnvärd styrka i chinsen vilket kändes jätteskönt! Jag körde tre olika ryggmaskiner, bicepscurls med friavikter och insåg att där kan jag faktiskt öka i vikt nästa gång = underbart! Sen blev det tabataintervaller i magmaskinen vilket verkligen är en underbar killer!

Efteråt blev det 20 min cykling – rumpövningar – 10 min cykling.

Jag handlade lite kvarg innan min prommis hem och passade på att lägga på ett brev. Och innan jag väl var hemma kändes foten blytung :-) Men som någon sa: tänk då på oss som har två fötter att gå med ;-) Så jag menar det, jag ska nog inte klaga trots allt på min lilla fot… hahaha..

Men… Nu ligger jag här, lagom mätt och belåten och tänker passa på att ta ett dopp i poolen :-)

20110712-161310.jpg

20110712-161347.jpg

20110712-161409.jpg

 

Min fina familj!

On July 12, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

Dem är uppe i älskade Hudiksvall den här veckan och myser, fiskar, går på Harry Potter och bara har det härligt tillsammans. Redan i söndags när jag kom hem efter en heldag med farmor, kände jag saknaden efter dem. Det är en sån underbar känsla! Jag valde att vara hemma och bara ta hand om mig själv, äta och sova (hur var det med sovandet igen fröken M?) gå på gymmet och bara njuta av att vara med mig själv.

Och tror ni inte… att världens bästa Rolfen skickar en mms:bild med schysstaste gäddan? Snacka om att retas… hihihi… Han hade fått den utanför Maddes udde (där jag fick en gädda första gången) och jag kan tänka mig hur glad han blev när den inte släppte kroken. Han säger att den väger 2,4 kg – så härmed är han kvalificerad till att delta under sommartävlingen. Den där Rolfen… han är bara bäst!

Till min fina familj: jag saknar er och jag älskar er! Ni är bäst!!!

20110712-125330.jpg

 

En ny dag…

On July 12, 2011, in Allmänt, Träning och hälsa, by Supermadde

… har jag fått i livet igen! Det känns fantastiskt :-)

Hur många av oss är det inte som en del stunder i livet (ganska ofta också) tar för givet att morgondagen ska komma och vi med den? Tänk så hastigt egentligen livet kan förändras, vi är inte ens garanterade nästa andetag som världens bästa Mor i busken brukar säga.

Och ibland stressar vi iväg och har tusen saker som vi ska göra/uppleva. Jag själv hamnar där ibland, där saker bara rusar fram. Och det är så lätt att gå miste om ett dyrbart samtal… eller en värdefull tystnad…

Idag ska jag gå ner till gymmet igen. Det känns så mycket bättre att gå ner än att alltid ta  bilen. Det kommer komma en vinter med isgator som kommer tvinga mig till att använda bilen ner. Men nu är det ren asfalt och det ösregnar inte ens – så det blir en toppenuppvärmning idag igen! Tänkte jag ska köra rygg-biceps och cardio idag.

Jag fick ett jättebra tips på mellanmål av Ylva som arbetar på gymmet igår. Det kanske kommer ett inlägg om det, you never know :-)

Ha en underbar tisdag!

 

Mario Lopez – Another world

On July 12, 2011, in Musik, by Supermadde