Härlig kväll med Catarina

On July 14, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag har haft en supermysig kväll tillsammans med Catarina. Vi har suttit på balkongen och pratat, pratat och pratat. Sen gick vi in i köket, lagade mat, åt mat och under tiden pratade vi, pratade lite mer och sen pratade vi ganska mycket :-)

Jag lagade iordning min favoriträtt med lax, chevréost, honung och sallad med rostade valnötter. Så himla smaskens! Det var länge sen jag åt det, så det kändes onekligen lyxigt att få avnjuta denna måltid igen. Och framförallt i ett sånt härligt sällskap som Catarinas.

Till efterätt gjorde vi iordning lite honungsmelon i småbitar och tog en kopp kaffe. Sen tog vi en kvällsprommis på ca 1,5-2 km tillsammans, härligt med sällskap!

TACK för en jättemysig kväll Catarina, du är bäst!

20110714-233856.jpg

 

Sååååå j*kla underbart!

On July 14, 2011, in Allmänt, by Supermadde

… att få träna och använda kroppen!!

Det bästa med våra kroppar är att oavsett hur de ser ut, vad de än må väga – så kan vi alltid använda dem utefter våra egna förutsättningar.

Är inte det fantastiskt??

20110714-152824.jpg

 

Pachelbel’s – Canon in D

On July 14, 2011, in Musik, by Supermadde

Denna låt ligger mig så nära hjärtat. Den är större än det mesta. Så mycket känsla. Så mycket kärlek. Så mycket liv. Så mycket band mellan speciall människor. Så skör. Så vacker. Den är bara bäst!

 

Jobbigt att leva…?

On July 14, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Nej, inte någonstans :-)

20110714-115145.jpg

 

Äntligen lite sol!

On July 14, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Åh vad skönt att solen äntligen får skina lite för oss, utan en massa moln i vägen :-)

Idag blir det garanterat att ligga ute vid poolen innan jag går till gymmet. Jag tänkte träna kring ettiden och vill lägga fokus på biceps och axlar. Det ska bli sååå skönt!

Idag kommer världens finaste Catarina hit på middag. Jag har en idé på vad vi ska äta, något väldigt gott och somrigt. Vill inte skriva ut det redan utifall hon läser bloggen innna hon kommer hit :-) Men något gott med lax är det iallafall!

Ha en underbar torsdag! Pratade nyss med farmor som meddelade att det är torsdag idag minnsan… hahaha… Jag trodde det var onsdag! Tankspridd? Ja lite kanske… :-)

 

Tacksamhet över att få ge

On July 14, 2011, in Mina tankar, by Supermadde

Vilken fantastisk känsla det är att få ge till andra människor och hjälpa dem komma varandra närmre än tidigare…

Det sägs att delad glädje är dubbel glädje, men hur tusan blir det att se två (eller flera) glada? Blir det treglädje? Hmmm… Får fundera på det!

Med ett leende på läpparna tänker jag nu kasta in handduken för idag :-)

Natti natt!