Kärt återseende

On July 15, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Finaste finaste Smithie :-)

20110715-190648.jpg

20110715-190707.jpg

 

Fullt upp!

On July 15, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Det är en dålig bloggdag idag tyvärr. Har varit och gymmat och sitter nu och firar farmor och Brittas födelsedag :-)

20110715-150054.jpg

20110715-150347.jpg

20110715-150418.jpg

 

Hej Mr biceps!

On July 15, 2011, in Allmänt, Träning och hälsa, by Supermadde

Jag hade ett superhärligt träningspass idag på gymmet. “Som vanligt” såhär fjärde dagen i rad så tog jag en promenad ner till gymmet. Jag kände mig effektiv när jag valde att handla kvällsmaten innan gymmet, för då behövde jag inte göra det efteråt när jag skulle känna mig helt slutkörd. Jag träffade även världens finaste Lena, som är så go, så fin… Jag håller tummarna för att vi ses på söndag :-)

Väl inne på gymmet stod det ganska klart att jag var enda klienten, förutom Anton som jobbade. Så han hjälpte mig att hitta lite nya övningar när det gäller att fokusera på biceps och triceps. Jag skämtade med honom och sa att det skulle vara så roligt att “döda” armarna, så de inte ens skulle bära mig hem. Det skulle se ganska kul ut ;-) Nåväl, det gäller att bjuda på sig själv ibland :-)

Ett väldigt bra tips som jag ska ta med mig till min fortsatta träning är att sluta när det blir för tufft för vänsterarmen. Jag har ju fortfarande “problem” med den sen avkastningen från en häst på ridskolan för typ 3-4 år sen?! Tiden går så fort… Och det lustiga är att när vi tittade på mina armar idag så ser min högra arm större ut. Tidigare när jag har tränat så har jag kanske kört på en tyngre vikt för den högra armen och lättare för den vänstra. Men det ger ju inte den vänstra en chans att komma ikapp. Så jag får helt enkelt anpassa mig efter den :-)

Efteråt så körde jag lite chins och ryggövningar vilket kändes toppen. Och idag körde jag även Tabata i magmaskinen. Jag la mig på 30 kg under det första setet och gick ner till 27,5 kg på andra setet. Tidigare har jag kört 27,5 kg rakt igenom, så det kändes skönt att öka på och ändå känna att jag utförde momentet korrekt. Härligt med framsteg!

Som avslutning blev det 20 minuters cykling på ca 83-85 rpm. Och sen en tabataintervall med rumpövningar.

Det känns såååå jäkla bra när jag får träna!! Tack att jag tog tag i mig själv igen och hittade min egen motivation och min egen drivkraft. Det är ju så fantastiskt kul att träna!

Till mitt nästa PT-möte med Nikola i augusti ska jag kolla om vi inte kan köra boxning :-)

Dagens bästa var att äta mellanmålet direkt nere på gymmet, istället för att gå med tunga steg hem. En burk kvarg med Gojibär (vad säger vi om det Ylva???) Haha! utanför gymmet tillsammans med Anton och Ylva var en toppenstart på fortsättningen av torsdagskvällen. Härliga, energigivande människor!!!