Gary Allen – The one

On July 16, 2011, in Musik, by Supermadde

Riktigt fin låt!

 

 

Jag är grymt stolt över mig själv!

On July 16, 2011, in Träning och hälsa, by Supermadde

Jag har haft sex fantastiska gympass i rad denna vecka. Jag åker utomlands två veckor snart och det är därför jag har velat ligga i såhär mycket och det har ju gått så grymt bra! Jag har fått till en hel del nya övningar tack vare Anton, fått nys om fantastiska mellanmål tack vare Ylva och fått massor av inspiration när jag har sett ut över mina träningskamrater inne i gymmet. Härligt och fantastiskt med andra ord!

Dagens gympass var helt extremt bra! Jag spenderade ca 2 timmar i gymmet! Jag började med 10 minuter rodd som uppvärmning. Sen körde jag bicepscurls, axelövningar, tricepsövningar och en av ryggmaskinerna. Jag passade även på att köra lite atomic push ups och fokuserade på armhävningarna, där jag känner att jag har en del jag vill förbättra. Och för varje pass går det framåt!

Och idag klarade jag tabataintervaller x 2 set i magmaskinen på 30 kg!!! Det kändes riktigt kul att jag har kunnat se denna förbättring på både min kondition och styrka – efter bara sex gympass!! Jag är riktigt stolt över mig själv :-)

Efteråt så körde jag tabataintervaller på cykeln och det var väl inte lika populärt, haha. Fy rackarns vad jobbigt det är! Jag vill nästan spy efteråt och ändå stod inte Niki bredvid mig och peppade. Jag tror inte jag hade kunnat gå ifrån gymmet om han hade varit där. Det finns få gympass som slår att träna tillsammans med en PT!

Jag gjorde lite av mina sätesmuskelövningar efteråt och hade 3 kg hantlar i händerna för att lägga på lite vikt. Det kändes faktiskt som att det blev jobbigare så jag tror jag ska fortsätta med det! Det är ju svårt att hitta övningar på ett ben som främjar sätesmusklerna. Men jag upplever att om jag sitter på cykeln och försöker resa mig ur sadeln genom att bara använda sätesmuskelaturen, så känns det faktiskt som att det fungerar :-)

Och efteråt… detta är helt sjukt… satt jag 52 minuter på cykeln, på level 3 och låg på ett rpm kring 85.

BRA JOBBAT LUNDGREN!!!! :-)

Imorgon är det en välförtjänt vilodag för min del :-)

20110716-171310.jpg

20110716-171325.jpg

20110716-171340.jpg

20110716-171358.jpg

 

Danny Saucedo – In your eyes

On July 16, 2011, in Musik, by Supermadde

 

Myskväll med Stina

On July 16, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Stina och jag hade en supertrevlig kväll tillsammans. Som alltid så har vi alltid tusen saker att prata om och tiden bara rusar fram. Ett kärt återseende med Prinsessan Smithie inledde kvällen som slutade med att jag kom hem efter 02.00 på natten – underbart! Det var så himla fint att träffa Smithie igen och snusa på den mjuka mulen!

Till middag gjorde vi lite plockmat i form av små crostinis och bruccetta med kallrökt lax, avokado, skagenröra, mozarellaost, basilika, tomater och lite tapenade. Riktigt gott! Det åt vi förra året när vi hade en “städa-ur-stallet-helg” tillsammans. Det enda som frångick den årliga rutinen var bortfallet av Fresitan denna gång. Men det går fler tåg :-)

Sen till efterätt bjöd Stina på fantastiska chokladpraliner från Åre Chokladfabrik. Det var två sorter: mörk chokladtryffel och mintcognactryffel som var helt magiska!!

Tack för en jättetrevlig kväll Stina!! :-)

20110716-164548.jpg

20110716-164602.jpg

 

Lugn lördag

On July 16, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag ska åka ner till gymmet idag och köra ett pass. Gymmet har ju stängt imorgon så jag vill hinna att träna idag. För övrigt känner jag mig helt färdig och slut som artist. Jag skulle ha åkt och hälsat på min väninna Alexandra idag, men min kropp sa ifrån. Det är viktigt att lyssna på sig själv och det kan vara en nog så stor kamp ibland mellan huvud och kropp. Men vi får helt enkelt ses en annan dag :-) Tack att du förstod Alexandra!

Jag sticker ner till gymmet strax efter lite äggröra på 3 ägg, olivolja och ½ liter vatten. Sen består resten av dagen i LUGN OCH RO, bara vara, pyssla lite här hemma och bara vara tacksam för att jag är jag :-)

 

Min fina farmor :-)

On July 16, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Ja hon blev ju 85 år igår tillsammans med sin tvillingssyster Britta. Som sig bör så åkte vi på klockan 14.00 fika hos henne och firade. Jag kom dit lite senare än farmor och Irene och då satt de flesta samlade kring kaffekopparna. Jag träffade ett jättetrevligt par som hade kommit för att gratulera Britta, jag hade gärna pratat mer mer dem! :-)

Ett par “PRO-polare” till Britta kom och hälsade på. Han är gammal spelman och hade tagit med sig sin gitarr. Han bjöd på ca 30 minuters privat spelning med en massa glada bitar. Han var så härlig i sin energi och bjöd verkligen på sig själv, hur härligt är det inte med såna människor? Öppna och glada :-) Och framförallt var det underbart att se det lysa i både farmors och Brittas ögon, de älskar verkligen musik. Och farmor satt och “spratt” med benen för att hon ville dansa men blev ledsen för att kroppen inte riktigt fungerar som hon vill längre… jag förstår henne.

Vi hade en fantastiskt härlig eftermiddag tillsammans som slutade med att jag skjutsade hem brudarna :-) Min farmor är bara den bästa i hela världen, hon är det goaste jag har. Och hennes enorma stolthet över det jag är idag och det jag har gått igenom – det betyder mer än allt för mig. Hon är bara bäst!! Min lilla Hjördis <3

20110716-115652.jpg

 

Härlig dag igår

On July 16, 2011, in Allmänt, Träning och hälsa, by Supermadde

Hej på er!

Jag hade en jättehärlig dag igår som  började med ett underbart pass på gymmet. Anton visade mig lite övningar med fria vikter som tränar bröstmusklerna som var riktigt härligt! Det är riktigt kul att köra med fria vikter! Jag körde rodden som uppvärmning och det känns i “limporna” idag. Vi insåg att jag kan lägga mig på 30kg x 2 med Tabataintervallen i magmaskinen, hur kul känns inte det på en skala?!

På fem träningspass har jag gått från att köra ett set på 27,5kg, till att sluta på att kunna köra 30kg x 2. Wow!! Det känns fantastiskt kul! Det är så kul att se hur kroppen svarar på träningen och att det går så fort att hämta upp styrkan och konditionen.

Träning är såååå underbart!

Och det bästa av allt med inspirerande människor… jag har en hel del idéer om hur jag vill göra i framtiden och det ska bli sååå kul att jobba mot det målet :-) Iallafall ett av mina mål!